Forskning, Hagestell, Helse, Økologisk, Sommer, Urter

Grønn terapi

Det er faktisk bevist at hagearbeid er godt for sjelen. En studie fra Uneversity og Essex i England fant ut at hagearbeid gjør godt for selvfølelsen vår. Forskerne kunne måle effekten på de 1200 testpersonene etter bare fem minutter.

Om du ikke allerede har dyrket noe selv i år er det fremdeles ikke for sent å sette i gang med denne grønne terapien. Og har du ikke plass – jo litt plass har du! Kjøp noen frisle økologiske urter i potter som du planter om i litt større potter eller ut i et bed. Pottene kan du ha på balkongen eller på kjøkkenet, de tar ikke mye plass. Om du ønsker noen fargerike blomster nå så sent på sommeren er det gunstig å kjøpe stauder. Da får du gleden av de også neste år. Stauder er planter eller blomster som er flerårige og kommer igjen hver sommer. Sommerblomster er kun til glede én sesong. Spør på hagesenteret!

Noen av dere som har kjent den positive effekten ved hagearbeid?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.