Grønne godbiter, Mat, Oppskrifter, Økologisk, Raw Food, Vegetar

Rått økologisk jordbærsyltetøy med naturlig søtning

I fjor sådde vi jordbærfrø og fikk flotte jordbærplanter med noen få økologiske jordbær. I år ble de plantet ut i en bitte liten jordbæråker. Plantene stortrives og popper ut masser av søte små jordbær. Dette blir man kreativ av, for ingen skal gå tapt!

Vi hadde jordbærene i en kaserolle på svakeste varme i kort tid, knuste de med potetmoser og vispet inn agavesirup fra okosjokolade.no og litt økologisk vaniljepulver. Det ble til deilig rått økologisk jordbærsyltetøy som skal nytes på ferskt nybakt brød!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 thoughts on “Rått økologisk jordbærsyltetøy med naturlig søtning

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.