Grønne godbiter, Mat, Oppskrifter, Økologisk, Raw Food, Vegetar

Rått økologisk jordbærsyltetøy med naturlig søtning

I fjor sådde vi jordbærfrø og fikk flotte jordbærplanter med noen få økologiske jordbær. I år ble de plantet ut i en bitte liten jordbæråker. Plantene stortrives og popper ut masser av søte små jordbær. Dette blir man kreativ av, for ingen skal gå tapt!

Vi hadde jordbærene i en kaserolle på svakeste varme i kort tid, knuste de med potetmoser og vispet inn agavesirup fra okosjokolade.no og litt økologisk vaniljepulver. Det ble til deilig rått økologisk jordbærsyltetøy som skal nytes på ferskt nybakt brød!

5 thoughts on “Rått økologisk jordbærsyltetøy med naturlig søtning

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.