Green Spirit, Kosmetikk, Makeup, Nyhet, Økologisk, Produkttips, Sminke, Terre d'Oc

Makeupnyheter nå tilgjengelige i nettbutikken!

Det har kommet masse spennende makeupnytt fra terre d’Oc, og nå er produktene tilgjengelige i nettbutikken!

To nye freshe leppestifter, transparent lipgloss, blå kajal, etterlengtet rouge, ny concealer og en herlig sjøgrønn kohl, alt i økologisk og god kvalitet slik som resten av makeupproduktene og sortimentet for øvrig hos Green Spirit.

Med de nye produktene har vi også fått påfyll av den populære mascaraen i fargen noir bengale 32 (sort) og diverse andre makeup og kosmetikkprodukter i serien. Løp og kjøp!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 thoughts on “Makeupnyheter nå tilgjengelige i nettbutikken!

 1. Hei! Jeg lurte på en liten ting. Jeg har lenge vært på utkikk etter en god Maskara som ikke sliter på vippene. Har dere en Maskara i deres nettbutikk som er brun i fargen og som er enkel å fjerne?
  Mvh Solvår 🙂

  1. Hei Solvår!

   Takk for spørsmål!

   Jo, vi har en veldig god og pleiende mascara i nettbutikken vår fra merket terre d’Oc. Les mer her: http://www.mamut.net/greenspirit/subdet347.htm

   For skånsom og enkel fjerning av mascaraen anbefaler vi Dr. Kadir Two Phase Makeup Remover eller rett og slett tomtomBABY babyolje. Sistnevnte får du også i mini størrelse til kr 49 i nettbutikken. Løs gjerne mascaraen på vippene opp med litt lunkent vann først, og så legg forsiktig en bomullspad med sminkefjerner på over vippene. Da fjernes sminken skånsomt og lett. 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.