Green Spirit, Kosmetikk, Øko i Media

Green Spirit intervju i Spabeauty

I den nyeste utgaven av bransjemagasinet Spabeauty kan dere lese intervju med Green Spirit gründer Ingunn Mathisen. Suverent at bransjens eget fagblad tar fokus på økologisk kosmetikk!

Dette er Spabeauty: Spabeauty er et fagblad rettet mot spa- og skjønnhetsbransjen. Deres formål er å informere om trender og nyheter innen sine kjerneområder. De ønsker også å inspirere bransjen til å jobbe seriøst, og å følge med på utviklingen slik at den blir i stand til å tilby kundene behandlinger og produkter som gir resultater. Spabeauty er et uavhengig og nøytralt blad, de eies eller styres ikke av noen bransjegigant. Våre samarbeidspartnere er seriøse aktører som ønsker å levere kvalitet.

Utdrag av intervjuet: «En vakker vårdag i 2008 begynte det å spire og gro. Frøet var en drøm – en drøm om å gjøre tilværelsen litt grønnere og skjønnere. Og det som vokste fram var et helt nytt konsept; Green Spirit.

Ingunn Mathisen (29) i Fredrikstad ønsket å gjøre det enklere å velge produkter som er bra både for helsen og miljøet; produkter som jobber i harmoni med kroppen og planeten vår – uten å gå på bekostning av kvalitet og eksklusivitet. Med stor entusiasme og en genuin lidenskap for økologiske produkter, tok hun steget ut i gründertilværelsen og etablerte Green Spirit.

Økologiske produkter er en økende trend i markedet. – Vi satser hel-grønt! Her er alle produktene økologisk sertifisert og tilfredsstiller norsk standard. Som kunde hos Green Spirit kan man derfor være trygg på at produktene er helt rene og uten mineraloljer, parabener og andre helseskadelige og miljøbelastende stoffer. Sertifiseringen garanterer også at produktene er produsert på en miljøvennlig måte og uten forekomst av testing på dyr, forklarer Ingunn med stor innlevelse.

Green Spirit tilbyr flere flotte merkevarer. Les mer om de her!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.