Fotoshoot, Makeup, Makeuptips, Økologisk, Produktanbefalinger, Produkttips, Skjønnhet, Sminke, Terre d'Oc, Vinter

Kle deg i duse vinterfarger

La deg inspirere av vinteren og snøkrystaller med kalde farger som hvit, blå, grå og lys rosa. Her er noen enkle tips for hvordan du kan legge en frisk makeup for mørke vinterdager.

Mye fukt til huden er ekstra viktig på denne tiden av året. Sørg for å bruke en god dagkrem, for eksempel min favoritt, Dr. Kadir Rainforest Nourishing Cream, som gir nok fukt. La den trekke godt inn i huden før du begynner med sminke. Et godt tips kan være å legge øyenskygge først, slik at du kan fjerne det som eventuelt har drysset på huden.

Klikk på bildet for å se nærmere på detaljene.

Først legges den rosa skyggen Terre d’Oc Compact Eye Shadow rose Kelaa 402 på nesten hele lokket, fra øyekroken og utover. Den grå skyggen Terre d’Oc Compact Eye Shadow gris Tighza 403 legges i ytterkant i en c-form og duses litt opp mot øyebenet. Legg også den grå skyggen under øyet langs vippekanten, mens i øyekroken legges den rosa skyggen. For mer markerte øyne kan man legge kajal langs vippekanten oppe og nede. Pass på å duse ut kajalstreken slik at den ikke blir for markert. Påfør Terre d’Oc Mascara.

Etter at huden er dekket med Terre d’Oc Mineral Foundation, frisker du opp kinnene med rouge Terre d’Oc Blush coral Goto 821. Marker leppene med en lys gloss, som for eksempel Terre d’Oc Lipgloss rose Ubud 302.

Da er det bare å ønske snøen velkommen med en fresh vinterlook i førjulstiden!

Av: Makeupartist Tone Merethe Aleksandersen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Kle deg i duse vinterfarger

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.