Fotoshoot, Green Spirit, Makeup, Makeuptips, Økologisk, Prakisk tips, Produktomtaler, Produkttips, Sminke, Terre d'Oc

Lek deg med blått!

Gi øynene en oppsiktsvekkende vri, og smink dem med blå øyenskygge. Men ikke overdriv, blå er nemlig den vanskeligste øyenskyggefargen å påføre.

Du kan legge blått over hele øyelokket, eller du kan legge blått sammen med en mer nøytral øyenskygge for å gi sminken det lille ekstra. For fest kan du sote øynene ved å legge en svart kajal langs vippekanten oppe og nede, i tillegg på våtkanten for en mer dramatisk look.

På modellen er det først lagt grå øyenskygge Terre d’Oc Compact Eye Shadow gris Tighza 403 over nesten hele øyelokket, og langs nedre vippekant inn mot øyekroken. Deretter er det lagt en svart kajal Terre d’Oc Eye Liner noir Volcan 42 langs øvre vippekant.

Videre er den blå øyenskyggen Terre d’Oc Compact Eye Shadow bleu Saida 401 lagt i en c-form i ytterkant av øyet opp til globalen. Den blå øyenskyggen legges også langs vippekanten under øyet, men ikke helt inn mot kroken.

Til slutt duses overgangene opp mot øyebenet med en q-tip eller en ren pensel. Når du bruker blå øyenskygge er det viktig å ikke ta fargen helt opp til øyebrynet, men at den duses forsiktig over globalen. Legg på sort mascara Terre d’Oc Mascara noir Bengale 32!

Når du legger kraftige farger på øynene er det viktig å holde resten av ansiktet nøytral. På modellen er huden jevnet med foundation Terre d’Oc Mineral Foundation beige tendre Atlas 901, og concealer Terre d’Oc Concealer beige pur Niikata 51 er lagt under øynene og på kinnbena som en highlight.

Børst litt rouge Terre d’Oc Blush coral Goto 821 i kinnene for å friske opp ansiktet, og til slutt legges en svak peachfarget gloss Terre d’Oc Lipgloss pêche Panji 303 på leppene.

Tar du utfordringen?

Av: Makeupartist Tone Merethe Aleksandersen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Lek deg med blått!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.