Arrangement, Green Spirit

I dag åpnes dørene til årets største beauty-event!

Health & Beauty er i gang og Green Spirit er på plass med sitt hel-økologiske sortiment. Vi tilbyr gode messepriser og lanserer dessuten tre spennende nyheter fra Terre d’Oc. Mer info om disse produktene kommer på bloggen i løpet av neste uke. Slik ser standen vår ut denne gangen:

VELKOMMEN! 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 thoughts on “I dag åpnes dørene til årets største beauty-event!

  1. Hei, jeg er nå blitt fristet til å kjøpe sminke fra Terre d’Oc etter å ha lest innleggene her. Jeg bare lurer på om det fins øyenbrynspudder i samme serien, det er eneste jeg savner blant produktene deres.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.