Green Spirit, Hårpleie, Hårstyling, Less is More, Nyhet, Økologisk, Produktomtaler, Produkttips, Skjønnhet, Solbeskyttelse

Ny hårpleielinje fra Less is More


Less is More har nå utviklet en helt ny linje for fargebehandlet og skadet hår. Lindengloss-produktene reparerer hårfibrene og gjenoppretter farge, mykhet og glans! Disse produktene passer spesielt for fargebehandlet hår – særskilt bleket, kjemisk behandlet og skadet hår. Med økologisk sertifiserte planteaktive stoffer slik som hvetekimolje, cistusolje, soya og lindeblomst repareres de skadede hårfibrene og låser inn farge og ny glans, uten å tynge håret. Håret blir lett å gre.

Den milde sulfatfrie LESS IS MORE LINDENGLOSS SHAMPOO gjenskaper glans og liv, og den svært effektive LESS IS MORE LINDENGLOSS CONDITIONER gjør håret lett å gre, gir glans og liv, og etterlater håret deilig mykt og smidig.

Lindengloss glansspray som mange av dere kjenner fra før, som nå heter LINDENGLOSS FINISHING SPRAY, sprayer du over din ferdige frisyre for den perfekte glansfinish. Denne to-fase anti-age glanssprayen glatter og beskytter, mykgjør og forhindrer tørrhet, falming og UV-skader.

Les mer om produktnyhetene her!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 thoughts on “Ny hårpleielinje fra Less is More

  1. Jeg liker godt produktene til Less is More.Er spesielt begeistret for limesouffle,gelen og stylingkremen.Perfekt for å holde krøller fine hele dagen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.