Green Spirit, Helse, Hudpleie, Kosthold, Livsstil, Naturmiddel, Økologisk, Pomarium, Prakisk tips, Produktanbefalinger, Produkttips, Skjønnhet, Terre d'Oc, Velvære

Slik får du renere hud

Det er ingenting som er mer skadelig for selvtilliten enn å ha uren hud. Uansett hvor fint du sminker deg, kler deg og steller deg, føler du at det eneste som syns er hvor uren huden din er. Fortvil ikke, det er mye du kan gjøre for å bedre situasjonen. Men det kan – i mange tilfeller – ta lang tid, så smør deg selv med tålmodighet.

Det aller viktigste du kan gjøre for å få ren hud er å leve sunt. Dette kan ikke bli sagt nok! Regelmessig trening gir huden en sunn glød, du blir mer opplagt og huden din vil ikke lenger se grå ut. Husk også å drikke rikelig med vann (8 glass daglig). Ikke glem kostholdet! Her gjelder det å få inn så mye fukt og grønt som mulig. Spis i tillegg fisk, nøtter og dropp usunn og fet mat som burgere, potetgull og godteri. Ferdigmat generelt og sukker er noe du burde styre langt unna.

Noe av det verste vi jenter gjør, er å sove med sminken på. «Bare i kveld» er en veldig dårlig tankegang. Husk å alltid fjerne sminken før du legger deg, ellers vil sminken finne veien inn i porene dine. Dette fører såklart til uren hud, kviser og hudormer. Dra på apoteket eller helsekosten og kjøp sminkefjerner. Du kan også prøve Green Spirits sminkefjernere hvis du liker det både lettvint og økologisk!

Rens ansiktet jevnlig – både morgen og kveld! På morgenen, bruk en mild rens på ansiktet og skyll med iskaldt vann i ca. 10 sekunder. Tørk deg med et rent håndkle. Dette gir deg god blodtilførsel i ansiktet og får deg til å se mer opplagt ut. På kvelden vasker du ansiktet med en god ansiktsvask, for eksempel Pomariums eplerens. Én til to ganger i uken bør du i tillegg gå for en dypere rens, slik som denne rensende leiremasken fra Terre d’Oc. Urenheter blir absorbert og huden får en ny og sunn glød og føles silkemyk!

 

Rent fett på huden: Extra Virgin Coconut Oil eller økologisk uraffinert arganolje! Sørg for at ansiktet ditt er rent før du påfører en slik olje på huden din. Masser inn oljen i 2-3 minutter. Disse oljene er veldig drøye i bruk, så vær forsiktig hvis det er første gang du bruker det. La huden absorbere all næringen i oljen mens du sover. Du får kjøpt Extra Virgin Cococnut Oil på helsekosten og økologisk uraffinert arganolje hos Green Spirit.

Hvis ingenting av dette hjelper, er det kanskje lurt å ta kontakt med en hudlege. Men husk å gi det nye hudpleieregimet litt tid! Lykke til!

Skrevet av Mays Dakhil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 thoughts on “Slik får du renere hud

  1. Innrømmer at jeg synder litt med sminkefjerningen, ja.. Men ellers er jeg ganske flink til å spise sunt (er veganer), og jeg bruker arganolje 🙂

  2. Jeg spiser veldig sunt, og er flink med rens osv., men har allikevel veldig uren hud. Ganske irriterende! Tror det delvis har med genetikk å gjøre, og delvis at huden min er vanskelig å holde fuktet om vinteren. Kanskje det har noe med tarmfloraen å gjøre dessuten. Det som har hjulpet meg en del i det sister er mitt eget «ansiktssmør» av sheasmør, hampollje og tindvedolje. Det tetter ikke porene og så «visker» det vekk arr. Kjempefin nattkrem!

    1. Desverre er det slik for noen. Genetikk, hormoner og kroppens generelle balanse virker også inn… Men fint å høre at du har funnet deg en god nettkrem som virker! Takk for at du deler tipset!

  3. Veldig gode tips, man må nemlig huske på å gi huden masse fukt selvom man har uren hud (sånn som meg). Decléor har hjulpet meg masse, i tillegg til å bruke et serum, peeling rensemaske fra md formulations. Disse inneholder glykosyre og er en del mer aktive enn andre slike produkter fra andre merker. Jeg tar også sinktabletter, siden jeg ikke får nok av dette daglig.

  4. jeg klarer ikke sove så mye om natten , jeg hadde så fin hud men nå har jeg fått en del kviser fordi jeg ikke sover bra om natten, jeg har i hele mitt liv ikke klart å sove mhye på natten, det vil si den tidligste sover jeg klokka 3 om natten, jeg vet at det er noe som gjør huden min urent men dessverre vet jeg ikke hva jeg skal gjøre at jeg ikke får sovet så mye

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.