Månedens leser

Månedens leser april/mai

 

Hver måned trekker vi ut en av våre lesere som vinner økologiske produkter fra Green Spirit. Grunnen er at vi ønsker å berømme og belønne våre faste lesere. Uten dere – ingen grønn og skjønn blogg! Så tusen takk for at dere er med oss.

Månedens leser er Sofie!
Gratulerer masse til deg, du blir kontaktet på mail!

Premien denne gangen er den økologiske nyheten Acorelle Hair Regrowth Minimizer for ansikt! Dette innovative produktet er formulert med den patenterte formelen ESSENTIEL EPIL, som består av sort trøffelekstrakt og proteolytiske enzymer. Dette reduserer hårveksten med synlig resultat og stimulere hudens cellefornyelse. Brukes etter alle typer hårfjerning og smøres på daglig deretter. Økologisk sertifisert av ECOCERT! Verdi kr 229,-.

Hvordan bli med i neste trekning?

Det eneste du bør gjøre er å kommentere våre blogginnlegg. Bruk helst fullt navn og link gjerne til bloggen din hvis du har. Jo flere innlegg du kommenterer, desto større sjanse er det for at du blir trekt ut som MÅNEDENS LESER og vinner av premien. Det gjelder altså å følge med i bloggen og kommentere jevnlig.

For å bli oppdatert på nye saker kan du følge bloggen via Bloglovin og Facebook.

Konkurranseperioden går fra den 15. til den 15. i hver måned. Vinneren, altså MÅNEDENS LESER blir publisert sammen med premien rundt den 16. i hver måned. Med dette ser vi frem til kommentarer, synspunkter, meninger, spørsmål, og masse aktivitet her i Grønn & Skjønn bloggen. Ser frem til å høre fra dere!

Lykke til!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 thought on “Månedens leser april/mai

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.