Acorelle, Drikke, Gode råvarer, Hårpleie, Hjemmespa, Hudpleie, Lag selv, Less is More, Naturlig, Økologisk, Prakisk tips, Produkttips, Skjønnhet, Velvære

Grønn og skjønn med øl!

Økologisk øl er kanskje ikke den drikken som er mest utbredt hverken på fest eller i hverdagen. Men visste du at øl inneholder næringsstoffer som er med på å bidra til fantastisk hud og hår? Ølen er stappfull av antioksidanter, antibakterielle egenskaper og næringsrikt gjær som gir deg klar og strålende hud og skinnende hår. Finner du ikke økologisk øl, er det også greit å bruke vanlig øl. Prøv noen av disse hjemmelagde skjønnhetsoppskriftene og bli full av skjønnhet!

Ølsjampo
Kombiner like deler øl og sjampo og bruk sjampoen som du ellers ville gjort. Bruk f.eks Less is More Aloe Mint Volume Shampoo og  (økologisk) øl. En næringsbombe til hår!

Boblebad med øl
Sliter du med tørr hud, eller har du bare lyst på mykere og sunnere hud? Bland inn øl i en av Acorelle sine dusjsåper og ha blandingen i badekaret. Bruk så mye (eller lite) øl og såpe som du vil.

Frukt- og ølscrub
Denne ansiktsscruben er veldig effektiv mot urenheter og er en nødredder! Mos 2-3 jordbær og bland inn et par dråper øl til blandingen får en purè-lignende konsistens. Masser inn purèen i ansiktet i store, sirkulære bevegelser og la den sitte i 15-20 minutter. Vask av og bruk fuktighetskrem, f.eks denne for sensitiv hud.

Skrevet av Mays Dakhil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 thoughts on “Grønn og skjønn med øl!

  1. Er avholds, men å lage noe hjemmelaget til hud og hår kan kanskje prøves! Men lukter det ikke fyll av en da… hihi ;-D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.