Anti-age, Hudpleie, Kundeomtale, Naturlig, Økologisk, Produktanbefalinger, Produktomtaler, Produkttester, Produkttips, Skjønnhet, Terre d'Oc, Velvære

Produktomtale: Terre d’Oc Hot Spring Flower Anti-Ageing Eye and Lip Care

Øyekremer kan være vanskelig å få helt dreisen på: Enten så svir de og skaper rødhet rundt øynene, kanskje er konsistensen helt feil eller så lukter den ikke så godt. Etter å ha prøvd Terre d’Oc Hot Spring Flower Anti-Ageing Eye and Lip Care til øynene i omtrent en måned, er det følgende inntrykk jeg sitter igjen med.

Det første som slo meg da jeg så forpakningen var at den var så elegant! Både esken og selve beholderen som øye- og leppekremen kommer i er utrolig lekre. Og selve produktet lukter fantastisk! Jeg tror aldri jeg noensinne har luktet noe som lukter så godt – duften er mild og naturlig, samtidig som den er søt og fyldig. Den lukter veldig sommerlig og nesten litt som bringebær- og jordbærgodteri pleier å gjøre. Dette er uten tvil den beste duften jeg noensinne har vært borte i!

Konsistensen er ganske lett, men samtidig ikke for tynn. Et pump holder i massevis – faktisk så pleier jeg å ta litt mindre enn et pump ettersom jeg ikke bruker kremen rundt leppene. Den er altså veldig drøy i bruk, noe man ikke skal ta for gitt at en øyekrem er.

I Green Spirits nettbutikk står det at denne øye- og leppekremen passer for normal hud og at den er anti-age. Dette kan kanskje skremme bort dere som sliter med veldig sensitiv hud og/eller dere som ikke trenger anti-age-produkter enda. Dette ser jeg ikke på som noe problem, ettersom jeg selv sliter med veldig sensitiv hud rundt øynene (spesielt i «øyehjørnene») – Terre d’Oc Hot Spring Flower Anti-Ageing Eye and Lip Care er såppass skånsom at den ikke irriterer sensitiv hud. Jeg har hverken opplevd sviing, kløing, rødhet eller urenheter etter å ha brukt denne øyekremen både morgen og kveld i en måned. Det at den har en naturlig anti-age effekt er heller ikke noe problem. Øyekremen er ikke for aktiv for yngre hud og som nevnt så har jeg ikke opplevd urenheter av denne øyekremen.

Så kommer vi til hvordan den faktisk fungerer på mørke ringer under øynene og hovenhet. For det er jo tross alt det som er de viktigste synlige og umiddelbare effektene øyekremer skal forhindre!

Jeg må innrømme at jeg var litt skeptisk før jeg prøvde denne øyekremen her, rett og slett fordi jeg hadde brukt min gamle øyekrem i 1 år og følte den hadde ganske god effekt på huden min, selv om jeg til tider slet veldig med hovenhet og mørke ringer (spesielt i perioder med dårlig søvn). Men jeg hadde ingen grunn til å være nervøs – de mørke ringene mine har faktisk blitt mindre synlige enn det de var før!
Jeg har også merket en betydelig forskjell på hvor hovne øynene mine har vært den siste tiden. Jeg kan ikke huske å ha stått opp og tenkt «å herregud» etter å ha sett øynene mine i speilet den siste måneden. Det til tross for at jeg har sittet veldig sent oppe den siste tiden. Så hovenhet og mørke ringer kan jeg slå fast at den er utrolig effektiv på.

I tillegg syns jeg det er en veldig god base for concealer og for de få gangene jeg faktisk bruker øyenskygge, bruker jeg denne som base.

Prisen er heller ikke så gæren når man tar i betraktning at produktet er helt naturlig, økologisk og veldig drøyt i bruk. I tillegg er denne øyekremen vegansk! Alt i alt, så er dette en fantastisk øye- og leppekrem og jeg anbefaler den til alle som har sensitiv og/eller normal hud og som sliter med mørke ringer og hovenhet rundt øynene, om du så skulle trenge anti-ageeffekt eller er for ung til å tenke på det!

Terre d’Oc Hot Spring Flower Anti-Ageing Eye and Lip Care får du kjøpt hos Green Spirit for 249,-.

Skrevet av Mays Dakhil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 thoughts on “Produktomtale: Terre d’Oc Hot Spring Flower Anti-Ageing Eye and Lip Care

  1. Høres ut som at jeg har funnet en øyekrem nå som jeg skal bruke etter at den gamle er brukt opp:) Sliter selv med sensitivitet, tørrhet, kløe og svie rundt øyne.

    1. Ja, denne er verdt et forsøk! Husk også at sensitiviteten du føler kan komme fra sminke (vær obs på holdbarhetstid), sminkefjerner og ikke minst allergi/pollen.

  2. Ja er flink til å kaste sminke og produkter som er utgått på dato:)
    Bruker Terre D’oc nå og slipper å svi, flasse og få våte flekker oppå øyelokk nå slik som tidligere. Super fornøyd med deres produkter. Anbefaler det til alle jeg kjenner:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.