For kvinner, Produktanbefalinger, Terre d'Oc

Den perfekte dagkremen for høstvær

Sommervarmen er snart bare et vagt minne og det kan de aller fleste av oss både se og merke på huden vår. Gråere, tørrere og mer sliten hud dukker opp når trærne begynner å bli høstfargede og det er nettopp da det er viktig med en god dagkrem som nærer huden fra innsiden og lar det vises på utsiden.

Terre d’Oc Pomegranate Radiant Complexion Enhancer er nettopp en slik dagkrem. En fantastisk farget dagkrem som er spesielt tilpasset devitalisert hud og som har som mål å gi glød til huden.
Dette er en personlig favoritt; ikke bare er det en god sminkebase, men den naturlige rosafargen som kremen har bidrar også til å gi ansiktet en jevn farge med en sommerlig glød. Har du ingenting du må dekke over, er det nok å ha på et lag av denne dagkremen på huden sammen med litt mascara for å se bra ut. Den er altså godt pigmentert og er drøy i bruk.

Og det beste av alt? Terre d’Oc Pomegranate Radiant Complexion Enhancer inneholder naturlige og økologiske ingredienser og er Ecocert sertifisert! Det vil si at produktet ikke bare føles og ser bra ut, men det pleier også huden fra innsiden med naturlige og uskadelige ingredienser.

Fåes kjøpt hos Green Spirit for kun 249,-.

Skrevet av Mays Dakhil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.