Hårpleie, Hudpleie, Prakisk tips

Raske løsninger for hud- og hårkriser

Dårlig tid? Her er noen raske løsninger til når du trenger dem som mest!

1. Når du har gått tom for deodorant
Enhver deodorant-brukers verste mareritt. Heldigvis er det noe du kan gjøre for å forhindre dårlig lukt: Ta deg en tur på kjøkkenet for å skjære en tynn sitronskive som du deretter smører armhulene med. Sitronsyren i sitronskiven nøytraliserer bakterier som forårsaker dårlig lukt.

2. Når det ser ut som om du ikke har sovet
Skulle du stå opp en morgen og ha både røde og hovne øyne som vitner om en dårlig natts søvn, fortvil ikke. Ved å plassere to brukte teposer med grønn te i kjøleskapet i et par minutter for så å ha dem direkte på øyelokkene i 10 minutter, vil både du og øynene dine se og føles mer avslappet ut.

3. Når slitte tupper synes
Har du en dårlig hårdag hvor slitte tupper syns ekstra godt, strekker du deg etter arganoljen! Ta en teskje arganolje som du varmer mellom håndflatene, i hårtuppene. Masser oljen godt inn i hårendene, men hold deg unna hodebunn og håret mellom tupper og hodebunn. Oljen tilfører en umiddelbar glans og reduserer synlighet av slitte tupper.

4. Når håret ditt er fett
Et enkelt og effektivt tips: Spray Less is More Thyme Lacque hårspray i håret og gre det så ut.

5. Når du har brukt for mye mascara
Du skulle bare satse på en litt mer dramatisk look, men ender opp med å se ut som om du har limt fast edderkopper på øynene. Tipset er lett: Finn frem en tannpirker og prøv å separere vippene ved å forsiktig pirke dem fra hverandre.

Skrevet av Mays Dakhil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.