Uncategorized

Why reuse a cup?

Plastposer og plastflasker har fått mye negativ oppmerksomhet i media i det siste. Mye av denne oppmerksomheten har gått ut på at hverken plastikkposer eller plastflasker er noe særlig gunstig for miljøet. Men hva med pappkrus?

«Why reuse a cup?» viser hvorfor det er så viktig for oss som konsumenter å ha med et eget krus, en termos eller et reisekrus når vi skal kjøpe kaffe eller annen varm drikke. Som mye annet når det gjelder å gjøre en (grønn) forskjell, er det alle de små handlingene som teller. Selv om du tror at din innsats ikke blir lagt merke til, så gjør den en forskjell sammen med alle de andre som gjør akkurat det samme som deg.

Hvem vet – kanskje det ikke er noe som heter pappkrus om en 20 års tid? 🙂

Skrevet av Mays Dakhil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 thought on “Why reuse a cup?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.