Mat, Oppskrifter

Veganvennlig French Toast

French Toast er egentlig fritert brød dyppet i egg og servert med melk, sukker eller kanel. Det høres kanskje veldig godt ut, men det er dessverre ikke veganvennlig eller like sunt som havregrøten kan være. Denne oppskriften er heldigvis alt tradisjonell French Toast ikke er; nemlig sunnere og vegansk!

Ingredienser
2-3 modne bananer
2 dl soyamelk
1 ½ ts kanel
1 ts vaniljesukker
Brødskiver, fint passer like mye som grovt
Vegansk margarin

Bland bananer, soyamelk, kanel og vaniljesukker i en blender eller food processor og hell blandingen i en dyp tallerken. Dypp brødskivene forsiktig i blandingen (pass på at du dekker begge sidene). Ha vegansk margarin i en stekepanne og stek brødskivene til de er gyllenbrune.

En perfekt lørdagsoppskrift – god helg!

Skrevet av Mays Dakhil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.