Grønn frisør, Hårstyling, Less is More

5 grunner til at vi elsker Less is More Chitinspray

Less is More Chitinspray er et ordentlig must-have produkt. Har du først prøvd det, kommer du aldri til å vende tilbake til å style håret uten! Dette er en fantastisk fønespray med varmebeskyttelse som gir håret volum og skinnende glans. Her er fem grunner til hvorfor vi elsker Less is More Chitinspray!

  • Produktet er økologisk og inneholder ingen syntetiske konserveringsmidler, parfyme, fargestoffer, petrokjemikalier eller silikoner.
  • Dyrebevisste forbrukere, se hit! Dette produktet er helt 100% fri for dyretesting og kan trygt brukes for alle som bevisst unngår dyretesting.
  • Sprayflasken gjør at fordelingen i vått hår går som en drøm; du sprayer bare jevnt over hele håret og grer over rett før du begynner å føne.
  • Varmebeskyttelsen, så klart! Ikke bare er det praktisk når man skal føne håret; det beskytter også mot varme fra krølltanga, rettetanga og kreppetanga.
  • Less is More Chitinspray mangler ikke pleiende ingredienser som for eksempel kitin, silkeprotein, appelsinblomstvann, rosevann og ren essensiell olje av siliciansk bergamott og det merkes etter bruk. En skinnende glans og naturlig volum er en stor grunn til at vi elsker dette produktet!

Less is More Chitinspray får du kjøpt hos Green Spirit for kun 250,-.

Skrevet av Mays Dakhil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “5 grunner til at vi elsker Less is More Chitinspray

    1. Det inneholder biprodukt av dyr, så det er ikke vegansk desverre! Her har produsenten byttet ut syntetiske ingredienser med naturlige ingredienser; dermed benytter de produkter som dyr har skapt slik som silkeprotein f.eks. i stedet for en syntetisk versjon av dette. Men produktet inneholder ikke animalske ingredienser, det er ikke tillatt i økologiske produkter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.