Mat, Oppskrifter, Vegetar

Veganske daddelmakroner

Hvis du har en food processor, tar denne veganske oppskriften på daddelmakroner bare et par minutter å lage. Hvorfor? Rett og slett fordi den kun inneholder tre ingredienser! Et utrolig delikat alternativ til tradisjonelle makroner som som oftest ikke er veganvennlige. Det store plusset er at de ikke inneholder sukker eller gluten heller, så her er det bare å hive innpå!

Ingredienser
8 middels store dadler
1 banan
1 ½ kopp kokosflak

1. Fjern daddelsteinene fra dadlene.
2. Ha alle ingrediensene i en food processor og bland helt til alt er godt blandet og det nesten ikke er noen klumper igjen i «røra». Avhengig av hvor modne banana og dadlene er, kan det kanskje hende at du må ha i litt mer eller mindre kokosflak for å nå den rette konsistensen.
3. Bak kokosmakronene i 10-15 minutter på 160 grader helt til de er godt gjennomstekt. Makronene skal være gyllenbrune på toppen, myke inni, men allikevel være så godt gjennomstekt at de ikke faller sammen når du prøver å løfte dem opp.

God helg 🙂

Skrevet av Mays Dakhil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 thoughts on “Veganske daddelmakroner

  1. De ser virkelig fristende ut. Har nettopp oppdaget denne blogger og liker den godt. Dere har en fin balanse mellom mat og egenpleie/hudpleie.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.