Baby og Barn, Gavetips, Lag selv

Ideer til adventskalendergaver for de minste

Å vite hva du skal ha i adventslukene i adventskalenderen du skal gi bort er ikke alltid lett. Det kan også lett bli til at du bruker mye penger på det, og ofte er det ikke like miljøvennlig å gi bort flere viskelær, modelleire, og hormonfylt kosmetikk. Her kommer et par gaveidéer som passer for alle og som virkelig er unike!

Liten eller stor, bakte goder slår aldri feil. Hvem er det som ikke liker kjeks, kaker og annet godt? Søk opp favorittoppskriften til personen du skal gi bort adventskalenderen til og bak i vei. Her er det lurt å bake dagen før luken skal åpnes sånn at du unngår at kakene ikke smaker helt som de skal. Her kan du også lage hjemmelaget godteri hvis du vet hvordan man gjør det.

Bruk det ekstra garnet du har liggende til å strikke noe. Skjerf, votter, sokker, gensere, pannebånd og mye annet i forskjellige farger er perfekt. Å se både unik ut i noe som er hjemmelaget og i din egen favorittfarge er noe enhver person setter pris på!

Sy! Har du gamle plagg med lommer, kan du lett lage for eksempel en lommeveske. Har du en gammel dongeribukse, er det fort gjort å sy sammen begge baklommene, sy på en reim og vips så har du en liten veske. Vil du sy på perler, lime på glitter o.l er det bare å kjøre på.

Lag armbånd og andre smykker ved å «perle» mange sikkerhetsnåler på en strikk. Vil du kanskje ha på perler på sikkerhetsnålene ser det også veldig bra ut. En annen god idé er å lage et armbånd av gamle scrabblebokstaver ved å stikke hull på scrabblebokstavene og «perle» dem sammen. Disse smykkene er både unike og viser at du har brukt mye tid på dem; det settes pris på!

Har du kanskje en liten diva i huset? Da er det kanskje ikke ønskelig å gi bort hormonfylt kosmetikk, men ta en titt på alt det spennende du kan lage selv her på vår grønne & skjønne blogg. Bla deg tilbake i arkivet; her finner du alt fra leppeskrubber til hårmasker som du kan ha i småglass og gi bort.

Skrevet av Mays Dakhil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Ideer til adventskalendergaver for de minste

  1. Takk for mange fin tips! Jeg har også mange aktiviteter på kalenderen til barna. F.eks å laget sunt gotteri 🙂 Ha en fin dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.