Produkter som beskytter håret i solen

mandag 18. mars, 2013 - Ingen Kommentarer »
Les Mer: Green Spirit, Hårpleie, Hårstyling, Less is More, Økologisk, Produktanbefalinger, Produkttips, Solbeskyttelse, Sommer

Solen kan være ganske så røff mot håret. Og har du tørt og sprøtt hår i utgangspunktet bør du være ekstra nøye med å beskytte manken din. Her er noen gode tips til deg som vil ta best vare på håret i solmånedene!

Først og fremst er det en fordel å benytte seg av gode økologiske pleie- og stylingprodukter. Da er grunnlaget lagt for en god pleie av håret. De aller fleste produktene i LESS IS MORE sitt sortiment har naturlig uv- og varmebeskyttelse i seg. Så ved å velge noen av disse produktene når håret pleies og styles, er håret også beskyttet mot de skadelige strålene! Kjekt ikkesant?

Her er pleietips/produkttips til ulike hårtyper:

  • Har du fint hår med tynne hårstrå er Less is More Proteinspray produktet for deg. Denne sprayen tilfører lett fuktighet, styrker håret og bevarer mykheten samtidig som sprayen beskytter håret.
  • Har du tykt hår er det Less is More Lindengloss Finishing Spray som er beste valg. Denne sprayen er ideell når håret er frusete og skadet. Sprayen glatter ut håret og hjelper på fargebahandlet hår samtidig som det beskytter mot ytre påkjenninger som solens UV-stråler.
  • Ønsker du en leave-in balsam som intensiverer krøller og lokker, bør du ta en titt på Less is More Tangerine Curl Balm. Dette produktet egner seg for fint og normalt hår, tilfører glans og fylde, bidrar til å løse opp floker, samt beskytter håret.
  • Har du tykkere hår og ønsker en leave-in balsam så er Less is more Lavender Smooth Balm produktet for deg. Det gir mykhet, løser opp floker, fungerer som anti-frizz og tilfører glans. Dette produktet beskytter også mot solstrålenes skadelige virkning.
  • Less is More Herbal Tonic er også et produkt som beskytter håret samtidig som det behandler og frisker opp hodebunnen.

Less is More Chitinspray, Mascobadogel, Limesoufflé, Thyme Laque, Flower Whip, Honeywax og kiselwax er stylingprodukter som beskytter håret. Les mer om hvert enkelt av de her!

Er du flink til å beskytte håret?

Grønn & Skjønn
Med denne bloggen ønsker vi å inspirere til en økologisk livsstil. Det handler om å ta de gode valgene som gjør deg vakker både på innsiden og utsiden.

Neste Innlegg:
»
Forrige innlegg:
«

Del din tilbakemelding her!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? *

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.