Behandling, Bli bevisst, Bøker, Ernæring, Livsstil, Oppskrifter

Mat for Sjelen’s Søte Fristelser

«Mat for sjelen» er en blogg som hovedsaklig handler om sukkerfri/lavkarbo mat, kosthold og livsstil. Nå er Tove som er damen bak bloggen ute med en e-bok fylt med søte fristelser!Mat for Sjelen's Søte Fristelser

Utgangspunktet for Toves lavkarbo-tilnærming er kanskje en litt annen enn for de fleste andre… I 2009 ble hun nemlig rammet av kreft, 34 år gammel, og gikk igjennom operasjoner, cellegiftbehandlinger og stråling. Etter behandlingen forsto Tove at kroppen trengte å komme i balanse igjen. Etter å ha lest en del om kreft og sukker, bestemte hun seg for å kutte kraftig ned på karbohydratene. Først og fremst for å hindre tilbakefall av kreften, sulte ut evt. kreftceller som hadde lurt seg unna, og for å få kroppen i balanse og energien tilbake. Effekten var umiddelbar! Etter en måneds tid med sukkerfri/lavkarbo kost hadde Tove betraktelig mer energi og overskudd. Etter å ha spist slik en stund, ville hun samle oppskriftene og erfaringene på ett sted. Dermed ble bloggen «Mat for Sjelen» til!

Nå er Tove altså ute med sin nye E-bok hvor hun har samlet 75 av de beste oppskriftene sine, og den har fått navnet «Mat for Sjelen’s Søte Fristelser». Den kan du laste ned her for kun kr 129-.

Vi i Grønn & Skjønn har fått en aldri så liten sniktitt i boken, og har fått lov til å dele en oppskrift med dere leserne. Så hva frister mest av oppskrift på Sukkerfrie Marshmallows, Lavkarbo Bountykonfekt, Forfriskende Forførende Frosne Jordbær med Yoghurt eller Chai – Krydrede Frokostbiter?

Legg igjen en kommentar, så deler vi den oppskriften som frister flest!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 thoughts on “Mat for Sjelen’s Søte Fristelser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.