Mat for Sjelen’s Søte Fristelser

søndag 17. mars, 2013 - 3 Kommentarer »
Les Mer: Behandling, Bli bevisst, Bøker, Ernæring, Livsstil, Oppskrifter

«Mat for sjelen» er en blogg som hovedsaklig handler om sukkerfri/lavkarbo mat, kosthold og livsstil. Nå er Tove som er damen bak bloggen ute med en e-bok fylt med søte fristelser!Mat for Sjelen's Søte Fristelser

Utgangspunktet for Toves lavkarbo-tilnærming er kanskje en litt annen enn for de fleste andre… I 2009 ble hun nemlig rammet av kreft, 34 år gammel, og gikk igjennom operasjoner, cellegiftbehandlinger og stråling. Etter behandlingen forsto Tove at kroppen trengte å komme i balanse igjen. Etter å ha lest en del om kreft og sukker, bestemte hun seg for å kutte kraftig ned på karbohydratene. Først og fremst for å hindre tilbakefall av kreften, sulte ut evt. kreftceller som hadde lurt seg unna, og for å få kroppen i balanse og energien tilbake. Effekten var umiddelbar! Etter en måneds tid med sukkerfri/lavkarbo kost hadde Tove betraktelig mer energi og overskudd. Etter å ha spist slik en stund, ville hun samle oppskriftene og erfaringene på ett sted. Dermed ble bloggen «Mat for Sjelen» til!

Nå er Tove altså ute med sin nye E-bok hvor hun har samlet 75 av de beste oppskriftene sine, og den har fått navnet «Mat for Sjelen’s Søte Fristelser». Den kan du laste ned her for kun kr 129-.

Vi i Grønn & Skjønn har fått en aldri så liten sniktitt i boken, og har fått lov til å dele en oppskrift med dere leserne. Så hva frister mest av oppskrift på Sukkerfrie Marshmallows, Lavkarbo Bountykonfekt, Forfriskende Forførende Frosne Jordbær med Yoghurt eller Chai – Krydrede Frokostbiter?

Legg igjen en kommentar, så deler vi den oppskriften som frister flest!

Grønn & Skjønn
Med denne bloggen ønsker vi å inspirere til en økologisk livsstil. Det handler om å ta de gode valgene som gjør deg vakker både på innsiden og utsiden.

Neste Innlegg:
»
Forrige innlegg:
«

Se hva andre skriver!

  1. Ida sier:

    Marshmallows! Så mang fine bilder, takk for bloggtips :-)

  2. Tina sier:

    Jeg vil gjerne ha oppskriften på Chai – Krydrede Frokostbiter! :)

Del din tilbakemelding her!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? *

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.