Acorelle, Green Spirit, Hårfjerning, Hudpleie, Økologisk, Produktanbefalinger, Produktomtaler, Produkttips, Skjønnhet

Skånsom hårfjerning i ansiktet

Sliter du med småhår og dun i ansiktet som er vanskelig å fjerne? Dropp sterke hårfjerningskremer og voks fylt med kjemikalier. Ta heller en titt på disse økologiske produktene!

Hårfri

Huden i ansiktet trenger ekstra skånsom pleie, derfor bør man være svært nøye med produktene man bruker i dette området, spesielt når det kommer til hårfjerning. Acorelle har utviklet en innovativ voksformel som kombinerer effektivitet, brukervennlighet og skånsomhet, som er 100 % naturlig!

Denne voksen brukes ved lav temperatur og er designet spesielt for enkel, effektiv og sikker fjerning av hår og dun på mindre områder slik som øyenbryn, overleppe, små områder på ansiktet, og ellers på kroppen.

Acorelle Oriental Wax for ansikt inneholder fair trade økologisk rørsukker fra Paraguay som gir tekstur og virker mykgjørende, økologisk Ylang Ylang som virker beroligende og lindrende, samt økologisk sitronolje for mild og naturlig konservering.

Tuben har en applikator som gir deg mulighet til å påføre svært så nøyaktig, og trepinnen som medfølger er det ultimate verktøyet for ultrapresis påføring. Den lille praktiske tuben kan dessuten følge deg over alt! Stripsene som følger med i pakken er vaskbare og kan brukes gang på gang.

Hårfjerning

For å forlenge den hårfrie opplevelsen, redusere gjenvekst av hår og gjøre hårveksten mykere, har Acorelle utviklet Acorelle Hair Regrowth Minimizer for ansikt. Med den unike økologiske formelen med patentert ESSENTIEL EPIL kompleks av sort trøffel, reduseres gjenvekst av hår med dokumentert effekt.

Acorelle Hair Regrowth Minimizer er formulert med den patenterte formelen ESSENTIEL EPIL, som består av sort trøffelekstrakt og proteolytiske enzymer. Dette kraftige komplekset forsinker gjenvekst av hår betraktelig, gjør hårene finere samt reduserer hårtetthet og omfang med synlig resultat. I tillegg bidrar Acorelle Hair Regrowth Minimizer til å stimulere hudens cellefornyelse. Hudstrukturen forbedres ved at huden blir mykere og mer smidig, og fuktighetsbalansen gjenopprettes. Dette produktet brukes etter alle typer hårfjerning og smøres på daglig deretter.

Både hårfjerningsvoksen og denne Hair Regrowth Minimizer er økologisk sertifisert av ECOCERT, og er helt fri for parabener, phenoxyethanol, fargestoffer og mineraloljer – for total respekt for huden og miljøet!

Les mer om begge disse hårfjerningsproduktene ved å klikke på lenkene i artikkelen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 thought on “Skånsom hårfjerning i ansiktet

 1. Dear Sir, Madam,

  Within the framework of the pursuit of our development and customers research, we would like to begin commercial partnership with your company as our products may interest you.

  Extraflore is a company that is working in the field of local products, we actually offer organic Argan oil and organic seed oil of prickly pear, both certified organic by Ecocert.

  Our oils are pure and 100% natural, they are made in glass bottles starting from 60ml.

  For more information visit our website http://www.extraflore.com or you may simply send an email to : «contact@extraflore.com»

  Yours sincerely.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.