Acorelle, For kvinner, Green Spirit, Hårfjerning, Hjemmespa, Hudpleie, Kroppspleie, Økologisk, Prakisk tips, Produkttips, Terre d'Oc

Slik vokser du kroppen!

Voksing er en fantastisk hårfjerningsmetode. Det kan kanskje gjøre litt vondt hvis du ikke er forsiktig, men å lide seg gjennom et par minutter med voksing for å få en vakker, hårfri kropp er virkelig verdt det. Bare husk å gjør det ordentlig så det ikke gjør mer vondt enn nødvendig!

Først og fremst velg en voks med milde ingredienser for å unngå mest mulig irritasjon. Acorelles økologiske kroppsvoks gir et fantastisk resultat med 100% naturlige råvarer. Den er dessuten svært enkel å bruke:

1. Ha voksen i mikrobølgeovnen i 20-50 sekunder (avhengig av hvor effektiv mikrobølgeovnen din er) for å myke den opp. Hvis voksen er for varm, vent i et par minutter før du påfører den. For varm voks kan føre til brannsår og mye unødvendig smerte!

2. Påfør voksen med en trespatel i et relativt tynt lag på området du ønsker å fjerne hår. Pass på at dette området dekkes av stripsen og at det er litt kortere enn selve stripsen. Husk å smøre voksen med hårene, ikke mot.

3. Legg på en av stripsene som følger med og forsikre deg om at den sitter ordentlig på. Stryk den på så den fester seg i voksen.

4. Hold godt i stripsen og dra den av i motsatt retning av hårene. Dra parallelt med huden, ikke rett opp. Pass på at du drar hardt nok og i én bevegelse, ellers kan du få sår.

5. Ikke voks mange ganger på samme sted; dette irriterer huden. Unngå å bruke voksen på områder med tynn hud eller områder med åreknuter. Dette kan forverre eventuelle problemer.

6. Når du har vokset ferdig huden din, skyll den med iskaldt vann og tørk med et håndkle. Påfør en fuktighetskrem eller noe som fukter huden din. Prøv for eksempel Terre d’Oc Shea Butter. Acorelle Ingrown Hair Treatment er også et produkt som er lurt å bruke i forbindelse med hårfjerning. Det er et pleiemiddel som motvirker ingrodde hår, urenheter og betennelse som følge av hårfjerning.

Skrevet av Mays Dakhil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 thoughts on “Slik vokser du kroppen!

  1. Det er mulig at jeg bare har litt nybegynnerproblemer, men jeg lurer på om dere har noen tips til hvordan å unngå at en del av hårene brekker i stedet for å bli dratt ut? Jeg vil påsta at jeg greide meg veldig bra og fulgte bruksanvisningen til punkt og prikke 🙂 Er det kanskje bare fordi jeg som har pleid å barbere har tykkere hår enn det man får etter å ha vokset noen ganger?

    Ha en fin kveld!

  2. hei igjen, har kjøpt acorelle royal wax, men visste på det tidspunktet ikke at man trengte mikrobølgeovn til å varme voksen. Finnes det andre måter å varme den på? 🙂

  3. takk for det, er veldig fornøyd med den ene oriental voksen som kan varmes i vannbad:) hmm kanskje naboen har micro hehe:)

  4. Jeg har lenge tenkt på å prøve voksing. Er Acorelles voks vegansk? Og hvilken størrelse er det på stripsene, kan de brukes på overleppa? 🙂

  5. Denne voksen som omtales her, Oriental Wax, er vegansk. De ferdige voksstripsene fra Acorelle inneholder derimot bivoks.

    Oriental Wax for kropp er laget spesielt for kropp og store områder. Du finner også Oriental Wax for ansikt som er spesielt tilpasset den sarte ansiktshuden (inkl. overleppen), og her er stripsene også tilsvarende mindre. Sjekk ut produktet på denne linken: http://www.greenspirit.no/produktgrupper/harfjerning/acorelle-oriental-wax-for-ansikt-15ml

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.