Arrangement, Green Spirit, Makeup, Mat, Miljøvern, Økologisk, Sminke

Øya = Økofestival

Øko-Øya

«Økologisk mat er attraktivt for festivalpublikum over hele landet, og mange arrangører har skjønt nettopp det.» Dette skriver Oikos på sine nettsider.

Øyafestivalen er et av arrangementene som satser stort på økologisk . Minst 90 prosent av matingrediensene som brukes skal være økologiske. Dette setter strenge krav til Øyas mataktører og sikrer publikum miljøvennlig og sunn kost på festivalen. Mange av aktørene fra Mathallen skal i år bidra til matserveringen på Øya.

Øyafestivalen har som mål å bli blant verdens mest miljøvennlige festivaler, skriver de selv på sine nettsider. Dette setter sitt preg på alt fra avfallshåndtering, mat, transport og strømtilførsel, til trykksaker.

Da Green Spirit ble spurt om å stille med økologisk makeup og sminkør på DnB sin Fresh-up zone på Øya, takket vi gledelig ja! Og hvor gjennoført økologisk blir ikke det?

Så for dere som skal på Øya neste uke (6. til 10. august), stikk innom DnB sin stand mellom kl 15 og 19, og få en GRATIS fresh-up med økologisk sminke fra terre d’Oc. Ikke glem å spørre etter rabattkupong på økologisk sminke som kan benyttes i nettbutikken vår!

Ha en fantastisk festivalopplevelse!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.