Green Spirit, Hudpleie, Økologisk, Prakisk tips, Produkttips, Skjønnhet

Slik starter du din nye hudpleierutine

Fellesferien er over og for mange er hverdagen i gang igjen. Late sommerdager er forbi, og det er kanskje dags for å få i gang rutinene, hudpleierutinene…

Ny hudpleierutine

Sol og saltvann er ikke de beste vennene for huden vår. Og har du i tillegg droppet din gode hudpleierutine, er det virkelig på tide å gi huden litt bedre oppmerksomhet. Det vil du ha mye igjen for utover høst og vinter. Ønsker du en frisk og strålende hud, kan det være et godt tidspunkt å starte et nytt hudpleierutine nå.

Sørg for å ha et godt renseprodukt, toner, fuktighetskrem. En ansiktsolje, et serum og peeling er heller ingen dum investering, og kan gjøre huden din en stor tjeneste.

Her er de tre viktigste tingene å tenke på når du skal velge nye produkter:

1. Finn ut hvilken hudtype du har. Det beste er å oppsøke en hudpleier som kan diagnostere huden din og anbefale hva din hud trenger. Du kan lese mer om de ulike hudtypene og hudtilstandene her.

2. Velg hudpleieprodukter som du har råd til. Velg heller færre gode produkter enn å kjøpe inn i dyre dommer for så å bruke opp budsjettet ditt. Velger du f.eks et multiprodukt som har flere bruksområder, kan du spare mye. Det essensielle er et godt renseprodukt og et produkt som kan tilføre fuktighet. Deretter, om budsjettet tillater det, kan du se etter peeling, serum, elixirer og masker.

Terre d'Oc sin rene økologiske arganolje kan brukes til hud og hår. Den virker revitaliserende, og balanserer alle hudtyper. et ideelt multiprodukt som sparer lommeboken!
Terre d’Oc sin rene økologiske arganolje kan brukes til hud og hår. Den virker revitaliserende, og balanserer alle hudtyper. Et ideelt multiprodukt som sparer lommeboken!

3. Sjekk ingredienslisten på produktene før du kjøper de. På den måten kan du sørge for at produktene du velger bidrar til en sunn hudhelse, og gi fuktighet uten å tilstoppe porene. Den enkleste måten å velge trygge og gode produkter på er å se etter økologiske merkeordninger. Green Spirit tilbyr utelukkende økologisk sertifiserte hudpleiemerker, og du kan finne produkter til alle hudtyper i nettbutikken. Du kan også få god veilledning på mail, dersom du er i tvil om hva du bør velge.

Ha en strålende dag og lykke til med din nye hudpleierutine!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.