Helse, Kosthold, Mat, Vegansk, Vegetar

Magien i en avocado

Avocado er en kjempegod frukt med masse god næring i. Den har en mild og behagelig smak som går sammen med så utrolig mye, og kan brukes både til frokost, lunsj, middag og kveldsmat. Avocadoen har mye sunt enumettet fett som kroppen vår trenger, den er svært vitaminrik og inneholder antioksidanter, kalium og fiber. Denne frukten er også godt for synet – den inneholder nemlig lutein og zeaxathin, to antioksidanter som verner synet.

Det er med andre ord ingen grunn til å la vær å spise avocado. Den inneholder mye kalorier, men det er mye bra kalorier. Det er så viktig å ikke gå rundt med en frykt for kalorier og dermed underernære seg på grunn av det. Husk at kroppen er et maskineri som trenger drivstoff, og for at den skal fungere best mulig må du gi den bra drivstoff.

Bruk den som smør på knekkebrødet, i salater, i smoothier, lag guaccamole av den til middagen.. Den er til og med god å spise alene, bare krydre litt, finn frem skjea og spis direkte fra frukten. Mulighetene er mange! Og husk – avocadoen er ikke bare sunn som matvare, den er også fantastisk som naturlig skjønnhetspleie. Bruk den i hår og hodebunn eller som ansiktsmaske for å få masse fuktighet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.