Baby og Barn, For kvinner, Gravid, Helse, Kjendis, Livsstil, Trening, Velvære, Videoklipp

Gravidyoga med Vibeke Klemetsen

Vibeke Klemetsen er tobarnsmamma, yogainstruktør og nå aktuell med boken «Yoga for gravide». I denne boken forteller hun hvordan man ved hjelp av yoga kan ta vare på kropp og sjel gjennom svangerskapet og i tiden etter fødselen.

Yoga for gravide er en unik måte å bli bedre kjent med kroppen. Du vil oppleve mer velvære og harmoni under graviditeten og økt kontakt med det voksende barnet i magen. Yogaøvelsene gjør kroppen smidigere, sterkere og gir deg bedre balanse. Ved å trene yoga vil du kunne dempe stress og spenninger og lindre svangerskapsplager. Vibeke Klemetsen legger også stor vekt på pusteteknikker og avslapning som er nyttige under svangerskapet og forbereder deg på den forestående fødselen.

Vibeke Klemetsen har tidligere vist enkle yogaøvelser på  Klikk.no som kan hjelpe deg til en bedre fødsel. Nå er boken snart i salg og du kan finne den her! I mellomtiden kan du se denne videoen der Vibeke selv forteller:

Vibeke Klemetsen er øko-bevisst! Hun bruker bl.a økologisk kosmetikk, kremer, såper, shampo og barneprodukter. Det er ikke lenge siden hun anbefalte tomtomBABY Gavesett som den perfekte fødselsgave!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.