Alternativ til, Behandling, Helse, Livsstil, Prakisk tips

Alternativ til paracet

Du kjenner det starter i nakken og fortsetter oppover. Hodet føles som en alt for stram hjelm som noen hamrer løs på. Det er like før den uendelige hodepinen tar knekken på deg.

Ofte i slike situasjoner er ikke tanken fjern fra å hive i seg et par paracett. Men du vil jo helst unngå det! Finnes det noe alternativ? Først og fremst er det viktig å tenke på årsaken til problemet. Lever du en hektisk hverdag med stress og mas, er hodepine og spenninger et tegn på at du bør stoppe opp.  Har du noen gang forsøkt å høre etter?

I vår lille serie med «Alternativ til …», vil vi her som et alternativ til hodepinetabletter, presentere en teknikk som har vist seg å fungere for mange, nemlig tankefeltteknikk. Du har kanskje lest om det eller sett det på TV? Enkelte behandlere er uenige om det virkelig virker. Men det skader hvertfall ikke å prøve. Klikk deg inn på denne linken på TvNorge og se videoen av Mats Uldal hvor han guider deg gjennom en behandling du kan gjøre selv, helt uten bivirkninger. 

Hva gjør du når du har hodepine?

Har du forsøkt tankefeltteknikk?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 thoughts on “Alternativ til paracet

  1. Jeg gjør ikke noe med det når jeg har hodepine, legger meg og sover hvis jeg kan det. Tar ikke smertestillende lenger, det er kun skyhøy feber som skal til før at jeg tar noe som helst. 🙂 Har ikke prøvd tankefeltteknikk.

  2. Jeg tar heller ikke smertestillende. Føler det er kroppen som sier ifra at nå må jeg ta det med ro og prøver da å ta det med ro å la det gå over av seg selv. Men dette høres interessant ut, kanskje jeg prøver det neste gang..

  3. Høres bra ut! Det er jo kroppen som sier i fra! Mange som tar litt for lettvint på dette, men når det er sagt så er det flott å kunne ta det når man virkelig en sjelden gang ikke ser noen annen utvei.
    Men anbefaler virkelig å teste tankefeltteknikk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.