Grønn frisør, Hårpleie, Hårstyling, Less is More, Økologisk, Produktanbefalinger, Produkttips, Spørsmål/Svar

Bra stylingprodukt til kort hår?

Vi har fått spørsmål fra en leser som lyder slik: Kan dere gi meg et tips til et bra stylingprodukt til mitt hår? Jeg har fint, kort hår og ønsker å style det uten at det blir stivt. Jeg har dessuten veldig sensitiv hodebunn.

Svar: Vi kan varmt anbefale hårvoksene fra Less is More. Her finnes det to alternativer, en som gir matt finish (Kiselvoks) og en som gir glans (Honningvoks). Med disse får du både styling og næring til hår og hodebunn. Førstnevnte passer spesielt godt til fint hår, og gir kraftig, men fleksibelt hold. Produktene er økologiske; er helt uten syntetiske tilsetningsstoffer og helt uten dyretesting.

 Less is More Kiselvoks koster 230kr hos Green Spirit

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.