Bevisste bloggere

Månedens Bevisste Blogger – Mars 2012

Bevisste Bloggere er en gruppe bloggere som tar bevisste valg i hverdagen med tanke på miljø og økologi. Vi startet denne “klubben” for over ett år siden og den har vokst til en flott gjeng på nå rundt 100 medlemmer – og fler skal vi bli! Hver måned vil vi kåre Månedens Bevisste Blogger hvor den utvalgte blir intervjuet og får et eget oppslag her i Grønn & Skjønn.

Med dette ønsker vi å presentere Månedens Bevisste Blogger for mars, nemlig Silje med bloggen Siljes Reise!

Hvem er du?
Jeg heter Silje, er 24 år og bor i Trondheim.

Hva blogger du om?
Jeg skriver en livsstilsblogg og blogger hovedsaklig om matlaging med naturlige, rene råvarer. Alle oppskrifter er alltid vegetarisk eller vegansk + rawfood, og mat uten gluten, sukker, kumelk, kunstige tilsetningsstoffer og gjær. Jeg blogger også om kattene vi har på besøk hos oss fra Dyrebeskyttelsen, og tipser om produkter som er dyrevennlige og menneskevennlige.


Hva gjør deg til en bevisst blogger?
Bloggen min handler mye om å ta bevisste valg i hverdagen, og jeg oppfordrer til å velge økologisk, rent og dyrevennlig der det lar seg gjøre.

Hva er ditt beste tips til en økologisk livsstil?
Kjøp alltid mye når det er tilbud på økologisk frukt og grønt i butikken, og handle produkter på nett hvis du ikke får tak i det i butikk der du bor.

Tusen takk til Silje for intervjuet og de flotte bildene. Bloggen hennes kan dere besøke her. Ønsker du å lese mer om Bevisste Bloggere og bli med? Da finner du mer info her!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 thoughts on “Månedens Bevisste Blogger – Mars 2012

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.