Arrangement, Klima, Miljøvern, Samfunnsansvar

Slukk lyset i kveld!

Lørdag 31. mars kl. 20.30 skal byer, kommuner, bedrifter, organisa­sjoner og enkeltmennesker over hele verden slukke lyset i én time for klimaet. Earth Hour er en verdensomspennende symbolsk markering. Alle med tilgang til en lysbryter har sjansen til å bidra. Kampanjen er et globalt og visuelt uttrykk for folks vilje og evne til å stå sammen mot klimaendringene. Vis at du vil være en del av løsningen: Slukk lyset for klima og natur – og gjør mer. Les mer her!

Er du med?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Slukk lyset i kveld!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.