Green Spirit, Grønn frisør, Hårpleie, Økologisk, Produktanbefalinger, Produktomtaler, Produkttester, Produkttips, Skjønnhet, Terre d'Oc, Velvære

Produktomtale: Terre d’Oc Coconut Revitalizing Hair Care Mask

Terre d’Oc har produkter fra alle verdens hjørner, til så og si alle kroppsdeler og alle hudtyper og aldere. Denne gangen stod Terre d’Oc Coconut Revitalizing Hair Care Mask for tur til å testes! Etter å ha brukt denne hårmasken 5-6 ganger over en periode på ca. 3 måneder, føler jeg at jeg har samlet meg nok informasjon til å gi en kort, liten produktomtale.

Med en kombinasjon av fett og tørt hår, er det utrolig vanskelig å behandle håret mitt. Derfor bruker jeg denne hårmasken hovedsaklig på hårtuppene mine ca. 2 ganger i måneden, ettersom det er der det er mest slitt og tørt hår.

Selve hårmasken har en herlig silkemyk tekstur som gjør den lett å fordele i håret. Det gjør også at du slipper å bruke så mye av produktet for å få et godt resultat – noe som er utrolig bra. Her sparer du både penger og tid!

Lukten syntes jeg var litt merkelig i førsten, men nå når jeg er vant til lukten så liker jeg den faktisk! Når du har skylt hårkuren ut av håret sitter du igjen med et hår som lukter mildt av kokosnøtt og med et hint av orientalske krydder. Jeg har opplevd opptil flere ganger at folk spør meg hvilken sjampo jeg bruker, ettersom det lukter så godt.

Som sagt, har jeg brukt dette produktet ca. 5-6 ganger. Jeg merker det veldig på håret mitt! Det er mye mykere, ser sunnere ut og har en naturlig glans som jeg aldri før har opplevd å ha. Ettersom jeg bare bruker dette produktet på tuppene mine (ca. halve håret), er det der jeg ser mest forskjell. Tuppene er ikke lenger like tørre og til min store overraskelse blir ikke tuppene like fort slitt som før.

Et annet problem jeg så ganske ofte med de andre hårmaskene jeg brukte før, var at jeg pleide å få kviser på ryggen. Dette skjer fordi jeg har såppass langt hår at når jeg har i produkter og lar de trekke inn, begynner også produktene å påvirke den øvre delen av ryggen min. Dette var veldig irriterende ettersom jeg følte at jeg enten måtte velge mellom sunt hår eller ren hud. Heldigvis opplever jeg ikke dette med Terre d’Oc Coconut Revitalizing Hair Care Mask!

Det er et veldig skånsomt og jordnært produkt som holder det det lover. Det anbefales på det varmeste – både for dere med sensitiv hud som er redd for å prøve noe i frykt for å irritere hud og hodebunn, og dere som har fint og normalt hår!

Når det gjelder selve produktet, produksjonen og kvaliteten, må jeg si at dette Terre d’Oc-produktet heller ikke skuffer. Kvaliteten er god, ingrediensene er som alltid naturlige og rene – helt uten konserveringsmidler og sluttproduktet er Ecocert sertifisert! Produktet er heller ikke testet på dyr. Det er ikke bare bra for håret og kroppen, men også for samvittigheten og jorda. Det liker vi! Prisen er også veldig overkommelig, spesielt hvis du tar i betraktning at produktet er veldig drøyt i bruk. Dette produktet anbefales på det varmeste!

Terre d’Oc Revitalizing Hair Care Mask er spesielt tilpasset fint og normalt hår og kommer i en tube på 150ml. Produktet koster 199,- og kan kjøpes her.

Skrevet av Mays Dakhil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.