Green Spirit, Hudpleie, Kundeomtale, Økologisk, Produktanbefalinger, Produktomtaler, Produkttester, Produkttips, Terre d'Oc

Produktomtale: Terre d’Oc Coconut Regenerating & Soothing Night Face Cream

Nattkremer er noe mange ser på som unødvendig og noe som er overflødig i hudpleieregimet sitt. Det er det ikke! For mange er nattkremer avgjørende for ren, jevn, glødende og myk hud. Det er også bevist gjennom forskning at hudens evne til å absorbere aktive ingredienser går gjennom taket på nattestid og at huden mister veldig mye essensiel fuktighet om kvelden. Dette kan forverre problemer for de som allerede tørr hud og kan bidra til at huden blir mer uren (i form av kviser).

Nettopp fordi jeg prøver å forebygge og få bort eksisterende kviser så fort som mulig, bruker jeg Terre d’Oc Coconut Regenerating & Soothing Night Face Cream. Kremens konsistens syns jeg er akkurat slik en nattkrem skal være – den er ikke for tykk, samtidig som den ikke er for tynn. Når man påfører kremen etter rens, er den utrolig beroligende og den kjøler ned huden på en behagelig måte. Den trekker også veldig raskt inn i huden, så du vil ikke våkne opp med en pute full av fet nattkrem!

Lukten er veldig mild og naturlig og lukter av herlig kokos. Faktisk, så syns jeg denne ansiktskremen lukter veldig likt som det kokosmelk pleier å lukte. Og det er ikke å forakte!

Beriket med vaniljeekstrakt og antioksiderende risekstrakt, virker denne nattkremen akkurat som den skal. Huden min har blitt mer jevn og når det dukker opp kviser, merker jeg at de forsvinner mye fortere enn det de gjorde da jeg brukte min gamle nattkrem. Noe annet jeg elsker med denne ansiktskremen, er at kvisearr forsvinner veldig fort! Jeg føler også at jeg har får færre kviser etter at jeg begynte å bruke denne nattkremen, og det er alltids positivt.

Den er spesielt tilpasset for sensitiv hud, men jeg sliter ikke noe spesielt med sensitiv hud i ansiktet (unntatt øynene) og den fungerer veldig godt på meg. Denne nattkremen har ikke en anti-ageeffekt og passer derfor til dere med ung hud. Anbefales virkelig!

Terre d’Oc Coconut Regenerating & Soothing Night Face Cream fåes kjøpt i Green Spirits nettbutikk til 349,-. Produktet er som alltid Ecocert sertifisert (økologisk) og helt naturlig – uten konserveringsmidler (parabener) og parfyme!

Skrevet av Mays Dakhil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Produktomtale: Terre d’Oc Coconut Regenerating & Soothing Night Face Cream

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.