Acorelle, Deodorant, Green Spirit, Helse, Kjendis, Kroppspleie, Økologisk, Produktanbefalinger

Vakre Vibeke anbefaler Acorelles økologiske roll-on!

For ikke lenge siden kunne vi på Vibeke Klemetsens blogg lese om hennes siste funn, nemlig Acorelles økologiske Fresh Care Deodorant! De fleste av oss kjenner Vibeke som over gjennomsnittet helsebevisst. Hun er dedikert til yoga, supermat og ikke minst sunne produkter for huden.

«Jeg har lenge lett etter en økologisk deodorant som er god og lukter godt, og endelig har jeg funnet den.» Skriver hun på bloggen og viser til Acorelle Fresh Care Deodorant fra vår nettbutikk. Hun avslutter innlegget med å oppfordre leserne sine til å tenke over hva de putter på og i kroppen!

Vi slutter oss til denne oppfordringen! 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.