Baby og Barn, Kroppspleie, Lag selv, Nybakt mor, Prakisk tips

Naturlige babywipes

Disse babywipsene er utrolig praktiske og ikke minst miljøvennlige – de kan nemlig skylles, vaskes og brukes om igjen. Dessuten slipper du å eksponere barnet ditt for potensielt farlige kjemikalier og hudirriterende stoffer som det ofte finnes massevis av i butikkjøpte babywipes. Akkurat slik vi i Grønn og Skjønn liker det!

Bland ingrediensene og ha det oppi en ren boks/glass/krukke. Ha på lokk og rist godt. Ha miksen i kjøleskapet. Når du trenger babywipes kan du bruke myke oppkuttede håndklær (flanell, gamle håndklær eller klær) som du plasser i boksen. Er du ute, kan du ta med deg en annen boks eller en plastpose som du legger de skitne tøystykkene i.

Alternativt kan du sørge for å ha fuktede tøystykker tilgjengelig. Påfør litt tomtomBABY Babyolje på stumpen og tørk av med tøystykket. Det lønner seg å ha tomtomBABY Babyolje i reisestørrelse liggende i stelleveska hvis du er mye på farta.

Etter endt bruk kan du skylle tøyfirkantene og vaske dem. Tørk dem og bruk dem igjen.

Skrevet av Mays Dakhil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.