Alternativ til, Bli bevisst, Gode råvarer, Klær, Klima, Livsstil, Miljøvern, Økologisk, Samfunnsansvar, Sertifisering, Shopping, Velvære

Økologisk bomull, del 2

I den første delen av denne serien, tok vi for oss hvilke fordeler økologisk bomullsproduksjon og -industri har for bønder og arbeidere. Nå skal vi ta for oss noen av fordelene for forhandlerene og detaljistene (kjøpmenn) – for ja, det er fordeler for de også!

I dagens industri har firmaer og leverandører et stort ansvar for miljøet, produsentene, arbeidstakerene og konsumentene (kundene). Ved å drive økologisk industri, viser du alle disse menneskene at du tar ansvar og bidrar til en mer bærekraftig industri, både sosialt og økologisk sett.
Dette er en troverdig og sikker vinner hos enhver bevisst konsument (som mange av våre grønne & skjønne lesere er)!

Flere og flere leter i dag etter sunne, miljøvennlige klesprodukter som er produsert på en sånn måte at også arbeiderene har hatt – og har – gode arbeidskår. Å handle grønt er en garantist for dette, ettersom det er veldig strenge miljø- og menneskerettighetskrav for å bli økologisk sertifisert.

Ved å kjøpe økologisk bomull er også forhandlere sikre på at ingen giftige kjemikalier har blitt brukt underveis i bomullsproduksjonen og de vet hvor produktet kommer fra. Dette gjør det trygt for detaljister å selge økologisk bomull til bevisste forhandlere og videre til kunder.
Ikke minst er giftfrie produkter godt for jorda, dyrene og deg og dine nærmestes helse!

For at økologisk bomull skal spre seg og bli vanligere i vårt hverdagsliv, er det utrolig viktig at både detaljister og forhandlere kjøper det opp – dette er kanskje det viktigste leddet hvis man vil at forandringen skal skje. Dette bidrar til et mer dynamisk marked der økologiske bomullsprodukter også har mulighet til å konkurrere med tradisjonelle bomullsprodukter!

Skrevet av Mays Dakhil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.