Allergi, Baby og Barn, Babypleie, Green Spirit, Hudpleie, Økologisk, Produkttips, tomtomBABY & tomtomMAMA, Vinter

Fuktighetskrem til babyhuden

Det er mye fokus på kuldekremer for de aller minste nå om vinteren. Det er viktig å bruke det for å beskytte huden mot frostskader når barnet er ute i kulda. Men noe som også er viktig, er riktig pleie ellers. Den tørre inneluften gjør huden tørr. Gode tips for å hjelpe huden best mulig er å bruke olje i badevannet til den lille, samt å påføre en god fuktighetskrem jevnlig.

Hudpleieprodukter til babyer og små barn skal alltid være milde, parfymefrie og økologiske mener vi. I badevannet anbefaler vi noen dråper Acorelle Baby Massage & Care Oil som er hypoallergenisk og økologisk sertifisert, og dufter akkurat slik som babyoljer skal; mildt og rent. tomtomBABY Babyolje er også en herlig babyolje som dessuten er anbefalt av Grønn Hverdag.

Etter et bad eller kveldsvask vil tomtomBABY Lotion bidra til å gi fuktighet og mykhet til huden. Denne er utrolig drøy i bruk og kan brukes på hele kroppen og ansiktet til den lille. Og kanskje foreldrene stjeler litt av den óg for den lukter så utrolig godt!

tomtomBABY Gavesett med økologiske pleieprodukter.

Har du testet ut noe fra tomtomBABY før?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 thought on “Fuktighetskrem til babyhuden

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.