Baby og Barn, Gravid, Green Spirit, Hjemmespa, Kroppspleie, Livsstil, Nybakt mor, Økologisk, Produktanbefalinger, Produkttips, Terre d'Oc, Velvære

Hjemmespa for slitne småbarnsmammaer

SPA er for de fleste småbarnsmødre et fjernt, men etterlengtet minne. Av alle gangene du har unnet deg en ekte velværestund tidligere, er det NÅ du hadde trengt det som mest. Men desverre blir prioriteringene ofte en helt annen. Kenner du deg igjen?

SPA

Men et hjemmespa trenger ikke bestå av så mye eller ta så lang tid. Selv en liten skjønnhets- eller velværegest kan gjøre underverker for en sliten kropp og et stresset hode. Sørg for at far eller an annen omsorgsperson kan passe barnet/barna, eller er tilgjengelig dersom du legger velværestunden til kvelden etter barnets/barnas leggetid. Sørg for å legge alt av plikter og skulle-ha-gort-ditt-og-datt-tanker bort! Nå er det DEG SELV som gjelder.

Et hjemmespa kan bestå av så mangt, men for å fullføre betydningen av spa må vann være inkludert. I følge wikipedia er spa tradisjonelt et sted der det finnes vann med antatt helsebringende egenskaper. Så har du badekar, tapp det opp med godt og varmt vann. Tilsett en olje med velgjørende duft og egenskaper for huden slik som f.eks dette produktet fra terre d’Oc som faktisk er usedvanlig nydelig for både hud, kropp og sinn. Det varme vannet vil bidra til å løsne på spente muskler, mens levende lys kan skape en ekte spafølelse. Har du ikke tilgang på badekar, unn føttene dine et varmt og godt bad i rolige omgivelser, gjerne på badet.

Fotbad for velvære

Et bad eller fotbad bør ikke ta lengre tid en 10-15 minutter for en eksepsjonell velværefølelse, så unn deg det. Har du to minutter til så kan du etter badet smøre inn hele kroppen med en god økologisk olje eller Hot Spring Flower Milky Perfume Cloud som er en utsøkt kroppsmelk fra Terre d’Oc. Vil du legge inn flere elementer  til velværestunden som f.eks ansiktsmaske, kan denne virke mens du tar badet/fotbadet. Ny glød til sliten hud er ikke å forakte. Terre d’Oc Hot Spring Flower Purifying Face Mask fungerer både som maske og skrubb og gir huden en strålende glød.

Tenn lys for den optimale spafølelsen

Manikyr og pedikyr er også elementer du kan tilføre ditt eget lille hjemmespa. Hva med å la en hårkur virke mens du steller neglene fine på både hender og føtter? Ønsker du mer mental ro, kan meditasjon og yoga være en del av DIN velværestund. Topp det hele med et godt måltid eller snack, avansert eller enkelt, sunt eller syndig; velg det som føles best og gir deg mest.

Da gjenstår det bare å ønske deg en nydelig stund, uansett om du velger kortversjonen eller får satt av litt ekstra tid. Du skal uansett vite at du fortjener det og vil få mye igjen i form av overskudd og velvære. Nyt!

Har du noen gode tips å tilføye tar vi i mot med glede!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 thoughts on “Hjemmespa for slitne småbarnsmammaer

    1. Ja, det er klart! Men når man har en liten en eller to eller tre småbarn 24 timer i døgnet, så er hjemmespa lite priorotert. Derfor dedikerte vi dette innlegget til nettopp småbarnsmødre, hvor egenpleie og velvære ofte går i andre rekke. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.