Hudpleie, Nyhet, Økologisk, Terre d'Oc

Vi har avduket den nye shealinjen! (Kampanjekode)

Ny sheaserie fra terre d'Oc

Endelig kan vi fortelle om den splitter nye sheaserien fra terre d’Oc! De gamle sheaproduktene med brune forpakninger og duft av ørkenblomst er nesten historie, nå er det den nye shealinjen som gjelder! Produktene har om mulig blitt enda bedre med nye øko-formler og ny delikat duft av mandel.

Vi er allerede fan av det nye velduftende sheasmøret, den rike håndkremen og massasjelyset som er helt genialt. Lyset avgir en fantastisk duft av bl.a ylang ylang, og sheasmøret som smelter til en flytende olje brukes til å massere huden. Den varme oljen gjør massasjen til en velværegest utenom det vanlige. Og ikke for å snakke om designet krukken har, det er stilfullt og elegant!

terre d'Oc Shea Massasjelys

I den nye shealinjen finner dere også en god økologisk fuktighetskrem, bodylotion, dusjssåpe og kroppsolje, som gjør den daglige hudpleien til en velværestund fylt med velgjørende duft og strålende hud.

Noe som vi liker ekstra godt med denne serien er at produktene i tillegg til å være sertifisert økologisk, også er sertifisert Fair Trade.

*** Vi ønsker å gi alle våre blogglesere en liten gave når dere kjøper minst to produkter fra den nye sheaserien. Gaven er en søt liten boks med mandelduftende sheasmør (20g). Skriv «Ja, takk shea» i melddingsfeltet i kassen, så legger vi ved den søte lille boksen i pakken din.***

Hva kommer du til å kjøpe fra den nye sheaserien?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 thought on “Vi har avduket den nye shealinjen! (Kampanjekode)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.