Green Spirit, Makeup, Makeuptips, Økologisk, Produktanbefalinger, Produkttips, Sminke

Sommerens heteste makeuptrender

Nå når sommeren er her er det på tide å tenke på hvordan vi kan gi en touch av sommer til makeup’en. Denne sommerens heteste trender er sterke farger, sekstitallet og gotisk glamour.

Sommerlig Makeup

Et nøkkelprodukt denne sommeren er eyeliner. Terre d’Oc har en fantastisk Kohl eyeliner som er tilgjengelig i seks fantastiske farger fra klar blå, til sommerlig turkis, og til klassisk sort. Du kan bruke eyeliner i både dag- og kveldsmakeup denne sommeren.

Bruk gjerne en blå øyenskygge (nr. 401) på øyelokket, med kohl nr. 705 sort, eller 704 blå på kanten ved øyevippene både oppe og nede. Du kan gjerne bruke ekstra kohl som du duser ut lett mot den blå øyenskyggen slik at det blir en smoky effekt. Avslutt med maskara, gjerne flere lag for å fremheve vippene. Husk at når du bruker mye farge på øyesminken bør leppene være duse og ikke skille seg så mye ut. Da kan det passe bra med lipgloss nr. 302 Rose Ubud. Ønsker du en litt mer pinkish look slik som modellene over, er leppestift nr. 206 Lila Kattara det rette valget.

terre d'oc sommersminke

Du finner alle produktene til en perfekt, økologisk sommerlook i Green Spirits nettbutikk!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.