Anti-age, Behandling, Design, Forskning, Green Spirit, Hudpleie, Naturlig, Nyhet, Økologisk, Produktomtaler, Skjønnhet

Verdenslansering: Revolusjonerende hudpleienyhet!

Vi har gleden av å introduserer dere for en helt ny økologisk hudpleieserie som benytter den mest avanserte bioteknologi for å bekjempe rynker og aldringstegn. Mille Ulivi heter merket som er italiensk!

Mille Ulivi

Produktene ble til etter flere års studier av italienske biologer og kosmetologer. Mille Ulivi representerer skjønnhet, kvalitet, kulturarv og ekte italiensk karisma. Mille Ulivis økologiske og innovative formler reverserer aldringsprosessen til huden med antioksidantfordelene fra jomfru olivenolje sammen med den ekstremt regenererende kraften fra Gardenia stamceller. Og ikke nok med det finner vi en lang rekke med andre aktive ingredienser slik som vegetabilsk hyaluronsyre, økologisk acaiolje, økologisk bøketreekstrakt, acanzio bladekstrakt, lupine phytoekstrakt, vegetabilsk collagen fra soyabønner, koffein og gojiekstrakt.

På den måten gir Mille Ulivi deg den mest naturlige og effektive metoden å bekjempe aldringstegn på.

Hudpleie med aktive stamceller

Samtidig er Mille Ulivi hudpleie formulert og produsert under strikt overvåking og kontinuerlig tilsyn av Ecocert, et globalt og velkjent økologisk sertifiseringsorgan som i over 20 år har godkjent og garantert kvalitet av de beste økologiske produkter. Mille Ulivi sine produkter er totalt fri for genmodifiserte råvarer, parabener, phenoxyethanol, silikon, PEG, petrolatum, syntetisk parfyme, fargestoffer og animalske ingredienser. Ingrediensene er utvunnet fra fornybare kilder, i en miljøvennlig og bærekraftig produksjonsprosess. Emballasjen er resirkulerbar og biologisk nedbrytbar.

Mille Ulivi med gardenia stamceller

Produktflaskene er innkapslet i en eksklusiv oliventredispenser som alle hver for seg er håndlaget av italienske håndverkere. Hver dispenser er unik. Mønsteret på oliventreets vener er aldri like, hvert enkelt håndlagde dispenser forteller en historie om oliventreets ett-hundre års liv.

Mille Ulivi kombinerer fortreffeligheten av økologisk kosmetikk med italiensk kunst og håndtverk. Denne eksklusive kombinasjonen er en hyllest til den totale skjønnhet i en perfekt balanse. Mille Ulivi hedrer skjønnhet og egenskapene til oliventreet ved å lage en bærekraftig serie. Hver eneste dispenser som er laget med tre er resirkulert fra avfall/rester fra andre produksjoner. Friske trær blir aldri felt for å realisere Mille Ulivis produkter.

Mille Ulivi er den første økologisk sertifiserte kosmetikkmerket som inkluderer sertifisert økologisk vegetabilske stamceller i alle seriens produkter, fra rens, toner til maske og kremer.

Mille Ulivi er snart å finne i Green Spirits økologiske parfymeri på nett, og hos utvalgte hudpleiere. Følg med!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 thoughts on “Verdenslansering: Revolusjonerende hudpleienyhet!

  1. Spennende nyheter! Jeg er 38 år og har fått noen leppe/røykelinjer. Er denne serien noe for meg? Har sluttet å røyke nå 🙂

  2. Hei Torbjørg! Takk for interessen du viser for den nye serien vår! Ja, dette er absolutt en serie produkter som kan hjelpe å motvirke aldringstegn slik som linjer og rynker i huden. Vi kommer snart tilbake med mer info om produktene og hvilke av de som passer til de ulike hudtypene! Grattis med røyeslutt! Veldig bra 🙂

  3. Hei
    Nå har jeg kanskje tenkt å investere i noen produkter fra denne serien, men synes det er litt vanskelig hvilken dagkrem jeg skal kjøpe. Har vel normal hud som får litt kviser innimellom, men føler likevel ikke at jeg har fet hud. Har heller ikke tørr hud, men fuktfattig. Er jo snart førti år, så er det da kremen for moden hud jeg bør kjøpe, selv om den også er for tørr hud?

    1. Hei Torbjørg! Takk for meldingen! Skjønner at det kan være vanskelig å velge rett produkt. Slik du beskriver huden din anbefaler vi Mille Ulivi Moisturizing Cream. Denne går på fukt og passer til din normale hud (passer både til normal og kombinert/fet hud).Denne kremen inneholder også en rekke gode anti-age virkestoffer som vil behandle huden din på beste mulig måte.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.