Bli bevisst, Farlig kjemi, Grønn frisør, Hårpleie, Hårstyling, Less is More, Økologisk, Produktanbefalinger, Produkttips

Tre klassiske stylingprodukter til håret

Hvis du enda ikke har gjort det, er det på høy tid å bytte ut dine konvensjonelle stylingprodukter til grønnere varianter. Hårvoks, stylingkrem og hårspray er produkter som kan inneholde horder av kjemikalier som du ikke ønsker å bli utsatt for. Sjekk ingredienslisten opp mot denne giftlisten, og vurder om det ikke er på tide å bytte ut produktene allerede i dag!

Det finnes mye grønt og skjønt innen stylingverdenen, og det er gjerne produkter som i tillegg til å style, pleier håret på en optimal måte. Er ikke det fantastisk? Styling og pleie samtidig! Less is More har en rekke profesjonelle produkter som kan gi deg akkurat dette. Og her vil vi tipse om tre klassikere du ikke vil gå glipp av!

Less is more økologisk styling

1. Økologisk hårvoks

En skikkelig god og grønn hårvoks finner du i LESS IS MORE HONEYWAX. Den er lett å jobbe med, gir en næret og glansfull finish til alle hårtyper, og dufter friskt av sitrus. Den er dessuten lett å vaske ut, og vil ikke irritere hodebunn eller øyne slik som andre hårvokser har vist seg å gjøre. Kjøp den her!

2. Økologisk stylingkrem

Ønsker du en stylingkrem som kan temme viltre krøller, samle tykt og tørt hår, gi definisjon til frisyren eller gi deg kontroll over «fly-aways»? Ja, da bør du sjekke ut LESS IS MORE FLOWER WHIP! Den er ikke bare nydelig i konsistens, den dufter himmelsk av ylang ylang. Les mer om herligheten, og kjøp den her!

3. Økologisk hårspray

Et must for den ferdige frisyre er hårsprayen! Den behøver ikke være full av gift som gir deg astma og pustevansker. Nei, den kan være 100% ren og frisk og gi hold til din vakre hårfrisyre. Se etter LESS IS MORE THYME LACQUE som i tillegg til hold tilfører glans og en frisk og sunn duft. Kjøp den her!

Så, hva inneholder dine stylingprodukter?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.