Hårpleie, Hårstyling, Økologisk, Produktanbefalinger, Produkttips, Skjønnhet

Ukens skjønnhetstips #6: Bli kvitt flass og kløende hodebunn

I ukene fremover vil vi komme med enkle og virkningsfulle skjønnhetstips som vil minne deg på ulike hverdagsritualer for en sunn og vakker hud og et flott hår. Dette er skjønnhetstips du sikkert kjenner til fra før, men som kan være vanskelig å huske på å benytte seg av i hverdagen. Dette blir altså korte og konsise inspirasjoninnlegg med fokus på skjønnhet og velvære i hverdagen!

Håper dere lesere vil dele deres tanker og erfaringer rundt de forskjellige tipsene ved å bidra i kommentarfeltet nedenfor!

Sunn hodebunn!

Mange med dette problemet er ikke klar over at den daglige hårpleien kan være årsaken til det hele.

Ukens skjønnhetstips #6: Få en sunn hodebunn!
.

Det kan være mange årsaker til flass og kløende hodebunn, men feil produktbruk er nok i de fleste tilfeller hovedgrunnen til denne problematikken. Sterke skummestoffer à la sulfater i konvensjonelle sjampoer, kombinert med silikonholdige balsamer og mineraloljebaserte stylingprodukter gjør sitt for å irritere både hud og hodebunn.

Første bud blir derfor: Kutt alt av konvensjonell hårpleie og styling – go green! Less is More er et økologisk hårpleiemerke som tilbyr pleieprodukter til ulike hårtyper. Spesielt dedikert til hodebunnsproblemer finner vi en sjampo og balsam spesielt tilpasset irritert og kløende hodebunn, kalt Neem Scalp Relieve Shampoo og Neem scalp Relieve Conditioner. Økologisk hampolje, neemekstrakt og tetreolje beroliger den mest sensitive hud og bidrar til å gjenopprette balansen dersom man er utsatt for flass, betennelse, eksem, kløe eller veldig fet hodebunn. Mineralsalt fra Dødehavet og østerrisk skogshonning jevner dessuten ut fuktighetsbalansen i hodebunnen. Disse produktene er absolutt verdt et forsøk dersom hodebunnen er i ubalanse.

LESS IS MORE Neem Scalp Relieve ShampooEt annet godt tileggstips er å behandle hodebunnen med terre d’Oc Argan Pure argan Oil, eller Less is More Rose Serum. Påfør generøst med olje i hodebunnen, men sørg for at håret er rent og fritt for stylingrester først. La oljen virke i hodebunnen så lenge som mulig, gjerne over natten. Vask så oljen ut med en mild og økologisk sjampo som f.eks den nevnt over. Gjenta kuren ukentlig.

Til sist ønsker vi å presisere viktigheten av å la konvensjonelle produkter ligge. Selv stylingprodukter brukt ute i håret, vil finne veien ned i hodebunnen, så velg heller økologiske stylingprodukter!

Gi det nye regimet litt tid og se at hodebunnen vil bli bedre! Lykke til!

Er du obs på de hårpleie- og stylingprodukter som du bruker til håret?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.