Gode råvarer, Hudpleie, Makeup, Økologisk, Produkttips, Skjønnhet, Sminke, Terre d'Oc

Sminke som pleier huden

Dere har sikkert hørt hvor bra økologisk arganolje og sheasmør er for huden. Aloe Vera i økologisk form er også en vidunderplante for huden. Disse råvarene finnes i 100% rent og som hovedingredienser i mange hudpleieprodukter. Men visste du at de også brukes i sminke?

Terre d’Oc har erstattet billige syntetiske fyllstoffer med pleiende oljer og planteråvarer i sine sminkeprodukter. Det betyr at huden, leppene, øyenvippene osv. ikke bare blir fremhevet og sminket, men også pleiet på beste måte. Her er en oversikt over sminke med de ulike pleiemidlene:

Sminke med sheasmør

Sminke med arganolje

Sminke med Aloe Vera

 

Har du prøvd noen av disse produktene?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.