Hudpleie, Økologisk, Produktanbefalinger, Produkttips, Skjønnhet

Økologisk hudpleie for fet hud og akne

Det beste du kan gjøre for huden din er å pleie den utifra hvilken hudtype og hudtilstand du har. Her er noen økologiske skjønnhetstips til deg med fet hud og akne.

Fet og uren hud pleier å være ganske blank. Et karakteristisk trekk er også at porene pleier å være ganske store og du kan lett få hudormer og kviser.

Les gjerne mer om de ulike hudtypene og hudtilstandene her.

Fet hud

For fet hud er det essensielt å bruke milde produkter. Unngå sterke alkoholholdige renseprodukter. Dette vil bare strippe huden for fukt og huden vil som et svar på dette produsere enda mer fett for å kompensere. Bruk derfor en mild rens. En krem med mattende effekt kan være spesielt aktuelt. Det finnes også serum som balanserer og roer irritert hud.

Økologiske produkttips:

1. S5 Organic Cosmeceuticals Neutralise Cleanser er en økologisk ansiktsrens for normal til fet hud, kombinasjonshud og sensitiv hud. Den er mild og oljefri, og renser og fjerner lett makeup uten å irritere huden. Takket være marine og arktiske bioaktiver er huden beroliget og beskyttet mot ytre påkjenninger. Rødhet i huden er også redusert. Les mer her.

2. S5 Organic Cosmeceuticals Purity Serum er et økologisk behandlende serum for akne prone hud, fet hud og kombinasjonshud. En målrettet behandling som kontrollerer akneutbrudd takket være bioaktiver fra Regnskogen. Det reduserer forekomsten av kviser og porer, og gir en klarere hudtone. Les mer her.

3. S5 Organic Cosmeceuticals Balance Fluid er en økologisk fuktighetskrem for normal til fet hud og sensitiv hud. Dette er en avansert anti-age fuktighetskrem. Med anti-age alpine, arktiske og marine bioaktiver som reduserer fremkomsten av rynker, balanserer og beskytter for en matt og klar hudtone. Les mer her.

4. Acorelle Youth Protector Day Fluid er en økologisk dagkrem som virker mattende på fet hud og blandingshud. Kan brukes i hele ansiktet eller spesielt i T-sonen. Les mer om den her.

5. Terre d’Oc Argan Fabulous Regenerating Face Cream er en balanserende fuktighetskrem som passer til alle hudtyper. God som nattkrem for fet hud. Les mer om den her.

6. S5 Organic Cosmeceuticals Vitality Mask er den ultimate hudperfeksjonerende maske som forbedrer cellenes levetid og hudens vitalitet. Den forfiner, strammer opp og lysner huden. Marine enzymer eksfolierer uten irritasjon og avdekker en lysere, klarere hud, reduserer synligheten av ujevnheter i huden med opp til 61% samt porestørrelse. Les mer her.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 thought on “Økologisk hudpleie for fet hud og akne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.