Alphanova, Baby og Barn, Hårpleie, Nyhet, Økologisk

Økologisk Anti-hodelus-spray!

lus

Høst og vinter er høysesong for hodelus i barnehager og i barneskolene. Å få hodelus er ikke bare en kløende opplevelse, men er også en møysommelig prosess for å bli kvitt med bl.a frysing av sengetøy og møysommelig kamming av håret. Alphanova har tatt opp kampen mot hodelus og tilbyr nå en forebyggende sjampo og spray for barn (og voksne). Det beste av alt er at produktene er økologiske og ultramilde, sånn at barn kan bruke det daglig for å forhindre å få hodelus!

Du kan allerede kjøpe produktene hos Green Spirit. Les mer om de nye produktene på linkene under.

Alphanova Kids Organic Anti-lice Spray 50ml
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 thought on “Økologisk Anti-hodelus-spray!

  1. […] Høst og vinter er høysesong for hodelus i barnehager og i barneskolene. Å få hodelus er ikke bare en kløende opplevelse, men er også en møysommelig prosess for å bli kvitt med bl.a frysing av sengetøy og møysommelig kamming av håret. Alphanova har tatt opp kampen mot hodelus og tilbyr Les mer […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.