Green Spirit, Kroppspleie, Økologisk, Produktanbefalinger, Produkttips, Terre d'Oc, Velvære, Vinter

Tips for vintertørre hender!

Da har vi et knalltips til deg! Oriental Fig Hand Cream fra terre d’Oc er spekket med nærende og regenererende aktive ingredienser, slik som ekstrakt og olje av fikenkaktus, vegetabilsk squalane, mandelolje, omega 9 fettsyrer og planteceramider. Hendene blir beskyttet på beste måte, og huden etterlates myk uten en fet følelse. Konsistensen er silkemyk og duften er delikat og fruktig! Og det beste av alt, kremen er økologisk serifisert av Ecocert og er helt fri for mineraloljer og parabener.

Siden kremen er så høykonsentrert med naturlige aktive ingredienser, trengs kun en liten mengde av den for å mykgjøre, nære og beskytte hendene. Den er også ideell for å nære og reparere tørre områder slik som føtter, albuer, knær etc. Prickly Pear Hand Cream

Et annet tips for å motvirke tørre hender, som spesielt oppstår nå om vinteren, er å bruke en mild håndsåpe. Dropp parfymerte billigsåper med ingredienser slik som sodium laureth sulfat. Slike såper stripper huden for fett og etterlater den sårbar, tørr og irritert. Sjekk gjerne ut denne økologiske såpen fra Green Spirits nettbutikk, som er mild og inneholder pleiende arganolje!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Tips for vintertørre hender!

  1. dette begynte jeg med for en stund siden! 😉 men hjelper ikke så mye når håndsprit er nødvendig på jobben men med tonnevis av håndkrem i tillegg er det jo litt bedre 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.