Acorelle, Hårfjerning, Kroppspleie, Økologisk, Produktomtaler, Produkttips, Sommer

Forleng den hårfrie følelsen!

Enten man vokser eller barberer leggene, skulle vi ønsket at hårene holdt seg unna litt lengre, og spesielt om sommeren. Men visste du at det finnes et produkt for akkurat dette, et økologisk sådan?

Produktet vi skal fortelle om har i tester bevist å redusere hårveksten med hele 82% og hårlengdene med 52%. Dette er etter 56 dagers bruk, altså knappe to måneder! Og i tillegg blir hudstrukturen forbedret! Fantastisk, ikke sant?


Acorelle Hair Regrowth Minimizer skal brukes etter hårfjerning og de påfølgende dager frem til neste hårfjerning. Det virker etter alle typer hårfjerning (voks, krem, barbering etc.) ved at man påfører passende mengde på det utsatte området etter hårfjerningen, og fortsetter å smøre på daglig.

Kremen vi her omtaler er økologisk sertifisert (Ecocert) og helt uten farlig kjemi. Den er formulert med den patenterte formelen ESSENTIEL EPIL, som består av sort trøffelekstrakt og proteolytiske enzymer. Dette kraftige komplekset forsinker gjenvekst av hår betraktelig, gjør hårene finere samt reduserer hårtetthet og omfang med synlig resultat. I tillegg bidrar Acorelle Hair Regrowth Minimizer til å stimulere hudens cellefornyelse. Hudstrukturen forbedres ved at huden blir mykere og mer smidig, og fuktighetsbalansen gjenopprettes. Acorelle Hair Regrowth Minimizer for kropp

La oss se nærmere på sammensetningen og egenskapene:

  • Antioksidanter  fra jojobaolje og ekstrakt av grønn te gir en bedre penetrasjon av de aktive ingrediensene og gir en bedre konsistens.
  • Sort trøffel har en sterk hemmende effekt på hårvekst.
  • Proteolytiske enzymer (bromelin, papain) fremmer penetrasjon av de aktive ingrediensene langs hårstråene
  • Økologisk Aloe Vera (200 ganger mer virkningsfull enn vanlig aloe vera) er fuktighetsgivende, lindrende og reparerende.
  • Økologisk rosevann mykner, lindrer og renser.
  • Økologisk olivenolje nærer, beskytter og mykgjør huden.
  • Kaolin fremmer cellefornyelse, remineraliserer huden og har helende og antiseptisk virkning.

Så hvorfor ikke gå sommeren i møte med glatte og hårfrie legger? Produktet finner dere her!

PS: Skulle du ønske den samme effekten under armene burde du sjekket ut denne deodoranten som har 2 i 1 virkning! Dessuten finnes det en tilsvarende krem for ansikt, les om den her!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 thoughts on “Forleng den hårfrie følelsen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.