Bli bevisst, Hus og hjem, Interiør, Livsstil, Nyhet, Prakisk tips, Produktanbefalinger, Produktomtaler, Produkttips, Rengjøring

Ny universalspray-favoritt!

Caroline-Heyerdahl-multispray-375

Spray på og tørk av! Det er ikke hva som helst vi liker å spraye rundt i huset med for å få det rent. Skremmende kjemi og unaturlige parfymedufter har vi lenge vært motstandere av og vi ønsker ikke å ødelegge inneklimaet med denslags.

Nå har vi funnet en grønn erstatter og jeg har aldri sprayet og vasket så mye. Det dunster grønt og rent, ikke unaturlig kjemi, men sånn naturlig og frisk, og rent blir det også. Sprayen vi snakker om er C Multispray med agurk- og mynteduft. Den er topp til alle overflater, også inne i bilen, og behøver ikke skylles av, bare tørk av. Denne er ideell når du har dårlig tid og kjøkkenbenken eller bordet er skitten. Spray på og tørk- vips er det rent – og velduftende!

Multisprayen koster kun 79kr hos DYRKdinstil.no! Vi anbefaler!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 thought on “Ny universalspray-favoritt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.