Mat, Oppskrifter, Raw Food, Sommer, Vegetar

Hjemmelaget is til 17.mai og resten av sommeren

Pleier det å bli masse is på og rundt 17.mai? Hva med å heller lage hjemmelaget is med sunne og gode råvarer?

Alt du egentlig trenger er frukt eller bær, juice, en blender eller foodprocessor, former og en fryser. Når du lager hjemmelaget is kan du velge akkurat hvilken smak og hvilke råvarer du ønsker å bruke, og det aller beste er at de er sukkerfrie og sunne. Vi deler her tre grunnoppskrifter. Juster de etter eget ønske! Er du for eksempel glad i supermat, kan du tilsette det du måtte ønske.

hjemmelaget-is

1. Blåbærfrisk

Denne er egentlig best å spise utendørs da det kan bli litt gris med blåfargen fra bærene. Men blåbær er og blir en favoritt på 17.mai. Du trenger: Blåbær, eplejuice og isformer. Blend blåbær og eplejuice i en blender, hvor mye du velger av hver kommer an på hvor mye du ønsker å lage, og hvor søt du ønsker isen.

2. Tropisk Mangodrøm

Du trenger: 1 mango, 1 ananas, eplejuice eller appelsinjuice. Gjør som i is nr 1. I denne kan du bruke appelsinjuice hvis du ønsker, men jeg syns den blir best med eplejuice. Kokos er også noe du fint kan tilsette i denne for å gi et ekstra hint av tropiske drømmer.

3. Bærluksus

Du trenger: 1 kurv bringebær, 1 kurv jordbær, 2 bananer, eplejuice. Gjør som i oppskrift 1. Hvis du ønsker å variere isen litt, kan du også lage halve isformen med blåbærisen og så fylle på med bærluksus til slutt – da får du en todelt og god is.

Ha en sunn og god feiring uansett om det er 17. mai eller en av sommerens festligheter!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 thoughts on “Hjemmelaget is til 17.mai og resten av sommeren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.